Lliga femenina

L’era Laura Antoja veu la llum

Comença l’Spar Girona 23/24, amb l’entrenadora al capdavant d’un grup que ja treballa a Fontajau encara sense les tres nord-americanes (Higgs, Bertsch i Mitchell) ni Tolo

Primer dia de l’Spar Girona 2023/24 ahir a Fontajau en una jornada dedicada a les proves físiques a la plantilla que lidera Laura Antoja i que avui mateix ja comença a entrenar-se. Ho fa, de moment, sense les tres jugadores que han d’arribar des dels Estats Units: Lashann Higgs, Morgan Bertsch i Kelsey Mitchell. La primera és la que ha d’arribar abans perquè tant l’alera pivot com l’escorta estan disputant la WNBA amb les Sky i les Fever, respectivament. Marianna Tolo tampoc havia arribat encara ahir, a diferència de Sandra Ygueravide, que ho va fer a la tarda després de disputar les sèries mundials de 3x3 a Melilla i ser-ne subcampiona amb la selecció espanyola.

Laura Peña, Marta Canella i Regan Magarity són els altres fitxatges que també van viure el seu primer dia a Fontajau, on també hi eren Magali Mendy, Irati Etxarri, Faustine Parra i Giedre Labuckiene.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)