Eurocopa

Feliz fa embogir de nou a la Penya amb una cistella al darrer segon (80-82)

El base ha sentenciat un final d’infart amb una bomba en la penetració assumint la responsabilitat

Andrés Feliz s’ha tornat a disfressar d’heroi per anotar una de les cistelles que li agraden: al darrer segon (80-82). Els de Carles Duran igualen amb el London Lions a la classificació tot i no remuntar els 11 punts de desavantatge del partit de Badalona i a tres jornades pel final de la lliga regular aspiren fins i tot a ser segons de grup.

Els verd-i-negres han fet una primera part seriosa amb un Evans espectacular (10 punts, 4 rebots i 4 assistències) que ha donat un avantatge de 13 punts (6-19). Els anglesos han reaccionat al contracop (29-32). Però la intensitat defensiva i el joc col·lectiu dels de Carles Duran els ha tornat a donar avantatge al descans (30-40).

Al tercer quart s’ha mantingut la diferència arribant a superar els 11 (49-61). Però llavors ha patit un col·lapse i ha encaixat un 16-4 (65-65). A partir de llavors ha estat un frec a frec per arribar a un final d’infart on Feliz, a 5,2 segons pel final ha agafat la pilota i ha anotat una bomba en la penetració per donar un triomf vital per seguir aspirant al segon lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)