ACB

Jordi Plà deixa de ser el director esportiu del Bàsquet Girona

Bàsquet Girona

Al Bàsquet Girona s’hi comença a veure moviment en l’estructura del primer equip després de la dura derrota contra el Palència a casa. Jordi Plà Comas, director esportiu del Girona des del 2020, deixa el càrrec després de comunicar-ho i pactar-ho amb el club. En aquests gairebé quatre cursos, Plà ha aconseguit consolidar l’equip a LEB Or i un ascens a la lliga ACB, amb el retorn de Marc Gasol als terrenys de joc.

El club ja ha anunciat que el seu lloc l’ocuparà Jesús Escosa, actual responsable de rendiment i director tècnic de la base, que passarà a ser el General Manager liderant la parcel·la esportiva del primer equip. Avui a les sis de la tarda, Escosa serà presentat a la sala de premsa de Fontajau, l’acompanyarà Stefi Batlle, CEO del Bàsquet Girona.

Les reaccions de Marc Gasol i Jordi Plà

Marc Gasol: “La implicació d’en Jordi tant personal com professionalment ha sigut encomiable. Estic molt agraït per l’esforç i compromís que ha demostrat tots aquests anys al club. En Jordi sempre formarà part del Bàsquet Girona”.

Jordi Plà Comas: “Per la meva part, expressar l’agraïment profund que sento pel Bàsquet Girona per haver pogut formar part de l’entitat durant aquests anys, i donar les gràcies a les persones que l’integren per l’aprenentatge, tant professional com personal, rebut en el dia a dia que hem compartit junts. I naturalment, desitjar el millor i el major nombre d’èxits als equips i a les persones que treballen pel creixement i la consolidació del club.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)