ACB

Xus Escosa: “Tant Salva Camps com l’staff tenen la meva confiança”

El Bàsquet Girona ha presentat aquesta tarda al nou director esportiu del club, Xus Escosa, en una roda de premsa encapçalada per Stefi Batlle, CEO del club, i amb la presència a l’acte del president Marc Gasol i una bona presència de l’staff tècnic -sense Salva Camps-. El Girona ha volgut agrair la trajectòria de Jordi Plà i Comas en aquests quatre cursos que ha estat al càrrec i ha volgut passar pàgina ràpidament amb les declaracions d’Escosa, un dels 5 fundadors del Bàsquet Girona: “L’objectiu que em marco és donar suport a l’staff i als jugadors en aquests moments de complexitat que apareixen sempre en les temporades d’equips professionals. La idea és que estigui en aquest càrrec fins a final de temporada”, ha dit el nou General Manager del club.

Com s’ha gestionat la situació del canvi a la direcció esportiva?

“Arrel que en Jordi decideix deixar el compromís que tenia amb el club, el president es posa en contracte amb mi per proposar-me el càrrec i jo no vaig dubat ni un segon. El club és una part meva des de fa 10 anys i em sento amb la confiança d’agafar aquest repte”, ha dit Escosa confirmant així que Plà ha presentat la dimissió.

Batlle també ha explicat com el club ha gestionat els timings de la sortida de Plà: “Evidentment, com que hi havia aquesta dinàmica negativa, érem conscients que havíem de treballar en revertir-la. Es va acordar mútuament i hem intentat actuar amb la màxima rapidesa per canviar i tornar amb les virtuts que teníem inicialment”.

Calen reforços a la plantilla?

“El club sempre està observant o detectant tots els mercats de jugadors. Ara tenim 13 jugadors més en Pau Sala que confiem plenament amb ell”, ha dit el nou director esportiu del club sense tancar la porta a una possible incorporació. El club no descartaria tampoc disposar d’una plantilla de catorze fitxes, ara bé, amb un marge cada cop més reduït de competició i amb el mercat de fitxatges obert fins al 9 de febrer.

Reptes per millorar i confiança cap a Salva Camps

“Hi ha coses a millorar, quan anàvem 7-5, un dels punts forts era la defensa, i aquí podria ser un punt per millorar. L’staff està sobre d’això i També en altres que ens ajudaran a tenir més millores” ha dit Escosa que també ha ratificat a Camps: “Al cas del tècnic, té tota la confiança del club i amb la meva entrada també de la direcció esportiva. També cap a tot l’staff del Bàsquet Girona”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)