Eurocopa

El Galatasaray es confirma com el rival de l’Spar Girona en els quarts de final

El Galatasaray ha superat l’eliminatòria de vuitens davant del Gorzów polonès tot i perdre a casa avui el partit de tornada per 85-91 i serà el rival de l’Spar Girona en els tercers quarts de final del conjunt gironí en l’Eurocopa, competició en la qual va tocar un sostre que espera trencar el 2019 quan es va plantar a les semifinals. L’equip turc havia guanyat clarament en l’anada a Polònia per 73-87 i avui ha confirmat el passi a pesar de la derrota. L’Spar Girona va accedir als quarts derrotant el Cadí la Seu clarament en els dos partits.

L’eliminatòria es jugarà els dies 22 de febrer a Fontajau i el dia 29 a la pista turca. El Galatasaray és sisè en la lliga del seu país (12-7). Serà el segon enfrontament de quarts entre els dos conjunts. El primer es va jugar el 2018 amb triomf del conjunt turc, que venia de l’Eurolliga i va acabar sent campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)