Lliga femenina

L’Avenida aposta per Nacho Martínez

El madrileny té una dilatada trajectòria com a segon entrenador, la funció que exerceix a la selecció espanyola femenina

“És un club amb totes les aspiracions i la major ambició. He tingut la sort d’estar amb els millors i això m’ha fet ser millor. Ara s’ha de posar en pràctica” deia Nacho Martínez, que substitueix Pepe Vázquez, en la seva presentació com a entrenador de l’Avenida. El tècnic de Madrid té una dilatada trajectòria com a segon entrenador, la funció que du a terme al costat de Miguel Méndez –ja era la seva ma dreta al Iekaterinburg– a la selecció espanyola femenina. El Rivas va ser l’últim equip a qui va dirigir i després va passar per l’Estudiantes com a màxim responsable de la secció femenina.

LAvenida, que dimecres va superar per 69-44 el Landes a l’Eurolliga i és tercer de la lliga (13-4), rep aquest dissabte el cuer, el Bembibre (1-16).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)