ACB

Katsikaris: “Sempre miro cap amunt”

“Sempre miro cap amunt, què podem fer per pujar llocs. Cada partit és important i guanyar ens donaria el marge psicològic en el dia a dia” diu Fotis Katsikaris en la prèvia de l’Andorra - Girona d’aquest dissabte, l’últim partit abans de l’aturada, pel qual descarta el darrer fitxatge. “Necessitarà el seu temps per aprendre els sistemes i és impossible que amb dos entrenaments hi puguem comptar” exposa l’entrenador respecte Khem Birch, del qual manifesta: “És un molt bon jugador als dos costats. Pot protegir la nostra pintura, fer moltes coses en defensa perquè és molt fort i atlètic” destaca sobre un perfil d’interior que reconeix que mancava a l’equip, a més de destacar que en atac pot fer molt mal en les continuacions, en el joc per sobre el cèrcol i fins i tot amb els moviments en el pal baix o el tir de tres: “Pot ser una amenaça per obrir el camp. Ho ha millorat molt des que estava a l’Olympiacòs”. Qüestionat sobre les hipotètiques sortides, afirma: “M’agradaria definir la plantilla durant l’aturada i saber amb quin grup treballem fins al final”.

“És un grup que té ganes, m’agrada molt com estem treballant però encara necessitem temps. Estic esperant a l’aturada per arribar al nivell que vull, però l’objectiu és anar a Andorra, fer-hi un bon partit i amb paciència els 40 minuts perquè malgrat els resultats no siguin bons estan jugant molt bé” posa en context sobre com treballa el Girona. I sobre el rival, hi afegeix: “Han competit molt bé, Montero està a un nivell espectacular, com Harding, i hi hem de fer una tasca col·lectiva. Tenen un equip molt complert i fan un molt bon bàsquet. M’espero un partit molt complicat”

“Vull controlar des del nostre atac, no perdre pilotes i tenir equilibri perquè ells juguen molt ràpid. Frenar el seu contraatac o transició és quasi impossible, n’hem de reduir la producció” és el seu pla de partit, conscient de la idiosincràsia dels de Natxo Lezcano: “Ells volen córrer i jugar a moltes possessions”.

Tot venut

“Cada partit és una final i aquests contra rivals de la zona baixa s’han de guanyar” diu Jaume Sorolla, que prioritza aturar l’explosivitat dels exteriors del MoraBanc, perquè en l’estàtic els costa més. “Juguem ràpid, igual que abans, però molt més organitzats i és important. Abans si no acabàvem als primers segons tiràvem i era pèrdues. Ara mirem de jugar ràpid i valents però amb una millor selecció de tir i de passades” posa en context el pivot tortosí sobre el canvi que ha suposat el relleu a la banqueta. Pel que fa la classificació, assegura: “S’han de guanyar el màxim de partits possibles, no mirem cap a baix sinó el més amunt possible”. “És un viatge molt bonic i és emocionant” destaca sobre la presència de públic gironí a Andorra, que ha esgotat el centenar d’entrades disponibles per a un duel on s’ha penjat el sold out.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)