Eurocopa

Les proves confirmen la pitjor notícia

Rebekah Gardner diu adeu a la temporada de l’Spar Girona i estarà mesos de baixa pel trencament del tendó d’Aquil·les

L’esperança era que les proves mèdiques haguessin sorprès i relativitzessin la preocupació majúscula que hi havia dijous al vespre a Fontajau, però només van servir per a la confirmació de la pitjor notícia possible. Rebekah Gardner té trencat el tendó d’Aquil·les dret. Un cop duríssim per a la californiana i per a l’equip de Roberto Íñiguez, que perd una jugadora cridada a ser fonamental, que duia poc més d’un mes en l’equip, que havia superat una lesió a l’altra cama que l’havia deixat durant mesos sense competir i que, amb 33 anys, haurà de superar un llarg període d’inactivitat i una lesió forta. El peatge de l’engrescadora victòria contra el Galatasaray (77-54) amb 5.147 espectadors a Fontajau és caríssim.

L’escorta californiana va jugar tres minuts en el seu segon partit com a titular des que va tornar, al gener. Gardner, capital en el seu anterior pas per Fontajau, va ser la solució fiable i coneguda per cobrir la marxar de Kelsey Mithcell, que va tenir un pas decebedor per Girona. Gardner encadenava 7 partits, quatre en la LF (9,5 punts, 5,8 rebots i 13,5 de valoració) i tres en l’Eurocopa (5,7, 3,3 i 8).

L’Spar Girona haurà d’assumir el cop i estudiar si es mou en el mercat. Tindrà marge, perquè tot i que el període d’incorporacions es tanca a final de mes, quan hi ha una lesió de llarga durada, com és el cas, es pot cobrir l’absència amb un fitxatge un cop superat el termini.

LA XIFRA

La lesió greu permetrà a l’Uni fer un fitxatge un cop s’hagi tancat el termini fixat
7
partits
encadenava Gardner, que va jugar tres minuts contra el Galatasaray.
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)