Lliga femenina

L’Spar Girona no pot amb el Jairis (69-65)

Tolo, amb molèsties a l’engonal esquerre, només juga els primers 5:46

Segona derrota seguida de l’Spar Girona a la lliga, la quarta amb Roberto Íñiguez i la vuitena de l’Uni en un duel que dominava d’11 a mig tercer quart (35-46 triple de Peña) i en el què acabaria acusant les pèrdues de pilota.

Íñiguez aturava el partit a 5:51 per acabar el primer quart (11-4 Nelson) perquè si només Bertsch havia anotat en joc (7-4 de 6,75 m a 7:00) les locals ho feien fàcil mitjançant Ayuso (2-0 i 9-4) i López-Sénechal de tres en la única 3-2 vermella (7-1). Ygueravide i Magarity (11-8 i 11-10) entraven per Peña i Etxarri, novetats en l’inicial, i Labuckiene que substituïa Tolo –amb molèsties a l’engonal esquerre, no s’asseia a la banqueta fins el segon quart i ja no sortia més– donava el primer avantatge a l’Uni a 3:02 (11-12) i forçava el temps mort local assistida de nou per Ygueravide (11-15, 0-11). Grande de tres feia bona la pausa i Diarra capgirava el marcador (16-15) després de la primera falta visitant, de López a 41 segons, i Konig sobre la botzina de 6,75 m deixava el 19-16.

Dues accions seguides de Labuckiene (19-20) i el segon triple de Bertsch després d’ofensiu gironí permetien recuperar la màxima (21-25), amb les locals anotant només en contres després de pèrdua (21-22 Konig i 23-25 Ayuso) i de 4,6 m (25-27 Bishop). Magarity i Bertsch ampliaven la diferència (25-31), reduïda amb el triple al límit de la possessió de Bettencourt (28-31) abans del 28-33 de l’alera pivot de Santa Rosa sobre la botzina del segon quart (28-33).

Magarity amb addicional i dues cistelles seguides d’Ygueravide (suspensió i entrada a ma canviada) obligaven Montañana a demanar temps (30-40 a 6:26). El 13-5 en faltes provocava l’enuig del Jairis, amb tècnica a Montañana a 5:07 i a Bishop a 4:49 després que li assenyalessin falta en atac, quan Peña havia enfilat la màxima de 6,75 m (35-46). Mendy transformava els dos tirs lliures i amb el triple de Peña entremig (35-46). Ayuso amb 10 punts, dos triples inclosos (43-48 i 49-50) i López-Sénechal i Grande i Rembiszewska (54-50) capgiraven el marcador amb Bertsch anotant de tir lliure (4/4) els únics punts de l’Uni en els últims 5 minuts del tercer quart.

L’antiesportiva assenyalada a Peña, a 8:04 després de fallar de tres al límit de la possessió, donava una oportunitat a les locals (57-52 Ayuso 1/2), que se n’anaven de 6 mitjançant Grande (59-53). Magarity de dos i Mendy de tres a 5:02 ajustaven el marcador (59-58) i Ygueravide a 3:23 de 6,75 m tornava a donar la iniciativa a l’Uni (59-61, 0-8). Dos triples seguits de López-Sénechal amb pèrdua d’Ygueravide entremig (20a visitant) deixaven el 65-61 a 1:48 (minut d’Íñiguez) . Magarity d’ofensiu a la suspensió de Mendy mantenia les opcions però després de l’empat de Labuckiene de tir lliure (65-65) Nelson anotava a 36 segons (67-65) i la passada d’Ygueravide a Labuckiene a la pintura la tallava Grande, que se n’anava al 4,6 m a 13,6 segons (69-65, 2/2) i el triple de Mendy a la desesperada a 4 segons feia aigua.