Lliga femenina

Gest de dignitat de Laura Peña a Teledeporte

“Arrel del comunicat que va fer el club, no respondrem a aquesta entrevista perquè considerem que les condicions no eren les òptimes, independentment del resultat”. És la declaració de Laura Peña a Teledeporte, acabat el València - Girona, a la televisió pública i després que el narrador del partit li demanés a la màxima anotadora de l’Spar Girona la valoració d’un partit en la què se’ls “havia vist cansades”. “Girona [i no Uni] ha emès un comunicat dient que no estava d’acord en el canvi d’hora del partit demanat per Teledeporte, per ajustar tots les retransmissions de tots els esdeveniments que hi ha i mostren el seu enuig dient que no volen fer entrevistes” ha dit el narrador per posar l’audiència en context. I ha seguit: “Això donaria per un debat i per descomptat el Girona [també Spar]no ha perdut per jugar a les quatre de la tarda a València ni Gardner s’ha lesionat per jugar aquest partit a les 4 de la tarda [la californiana es va lesionar el dia 22 i de la lesió de Tolo no se n’ha dit res durant la retransmissió]. Cadascú defensa els seus interessos, Laura Peña és una persona encantadora i una grandíssima jugadora i ens hem quedat sense entrevista. Veurem si el Girona incompleix de nou la norma [l’Uni ha acudit a l’entrevista], qualsevol pot dir que no vol ser entrevistat i ja veurem què n’opina la federació espanyola al respecte”.

“El proper diumenge, jornada 24, a les sis de la tarda, Girona - Perfumerías [i no Salamanca en aquest cas] Avenida. Aquí no hi ha excuses i a veure què tal va aquest partit, tothom tindrà el temps necessari per preparar-lo. Girona [...] que juga l’Eurocopa i Perfumerías Avenida que juga Eurolliga [el Fenerbahçe les va eliminar dimecres passat]” s’ha acomiadat Diego Fco. Martínez.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)