ACB

Arriba un mes abans del previst

Relleu. Dani Miret, una aposta de la casa, és qui liderarà el nou projecte verd-i-negre; la decisió ja estava presa per fer a l’estiu, i es fa ara per guanyar temps i per evitar especulacions

La decisió ja estava presa feia setmanes, però s’ha precipitat. El club verd-i-negre considerava que el cicle de Carles Duran s’havia acabat i que donarien les regnes de la Penya a Dani Miret (Badalona, 25/6/1985), un entrenador de la casa, que ha entrenat el bàsquet de base, el vinculat Prat, que ha estat d’ajudant en el primer equip i que va ser campió del món U19 aquest estiu amb la selecció espanyola, amb qui tenia d’ajudant Aleix Duran, tercer entrenador de la Penya. S’haurà de decidir si David Jimeno, cap del planter i ajudant en el primer equip, passa a ocupar la plaça d’Aleix Duran. Passi el que passi en els sis partits que queden, Miret continuarà com a nou entrenador i liderarà el projecte verd-i-negre. De fet, Miret havia de dirigir la selecció espanyola U20 aquest estiu. Amb Miret a la banqueta, l’afició no té temps per especular sobre noms com Pedro Martínez, Joan Peñarroya o Joan Plaza, que ja corrien per les xarxes, però el director tècnic, Jordi Martí, mai s’ha plantejat cap d’ells perquè vol continuar en la línia d’apostar per gent del club. Ja havia ofert l’equip a Paco Redondo (ajudant del Madrid) i després ho va fer a Duran. Miret necessitarà temps i un bon equip per afrontar el gran repte que té davant seu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)