ACB

Dani Miret serà l’entrenador del Joventut fins l’any 2026

Es fa càrrec del primer equip el que resta de temporada i dues més en una aposta per un projecte a llarg termini

El Joventut de Badalona i el tècnic badaloní Dani Miret han arribat a un acord perquè sigui l’entrenador del primer equip fins l’any 2026, en la que és una aposta per un projecte a llarg termini. Dani Miret, de 38 anys, ha signat un acord amb la Penya fins al 30 de juny del 2026, i es farà càrrec del primer equip el que resta de temporada i dues més. El Joventut aposta per un projecte a llarg termini sota la direcció d’un tècnic que ha estat format al planter, i que ja compta amb una trajectòria i un currículum molt bons tant a les categories de formació de la Penya com amb la selecció espanyola. El nou entrenador del Joventut serà presentat demà al Palau Olímpic de Badalona (11 h), i estarà acompanyat del president, Juanan Morales, i el director esportiu, Jordi Martí.

Dani Miret ha estat ajudant en el primer equips i ha agafat ara la direcció amb la destitució de Carles Duran. Ja estava previst que fos el primer entrenador de cara a la propera temporada. La trajectòria de Dani Miret al Joventut comença l’any 2007 a les categories inferiors i ha passat per tots els equips del bàsquet base verd-i-negre. El seu palmarès espectacular amb els equips de la base, i és que ja des dels seus inicis va aconseguir títols catalans i estatals. Des de la temporada 2018-19, Dani Miret va formar part de l’staff tècnic de Carles Duran a l’ACB, destacant també l’ascens a LEB Or que va aconseguir amb el CB Prat com a primer entrenador al curs 2020/21, on compaginava els dos càrrecs. El tècnic badaloní també ha assolit molts èxits amb la selecció espanyola, entre els quals destaca el recent Mundial U19 on va penjar-se la medalla d’or, o tres campionats d’Europa dirigint el combinat nacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)