Eurolliga

Berlín: bàsquet i perill grec i turc

Bàsquet. Eurolliga. Fenerbahçe-Panathinaikòs (18 h) i Madrid-Olympiacòs (21 h, Movistar), semifinals entre els quatre històrics amb tensió entre els aficionats d’uns i altres; Jasikevicius, en acció

L’Uber Arena de Berlín, abans Mercedes-Benz o O2 World, amb 14.500 espectadors, viurà avui el primer plat fort. Quatre clubs històrics i quatre entrenadors top (Bartzokas, Ataman, Jasikevicius i Chus Mateo) buscaran una plaça en la final de diumenge (18 h). La final a quatre està vivint una alerta total pels incidents que poden provocar els violents aficionats grecs que han inundat la ciutat alemanya, tant del Panathinaikòs com de l’Olympiacòs, així com el creuament que poden tenir amb l’afició del Fenerbahçe i que ja van provocar incidents dijous amb el tècnic del PAO Ataman. El Madrid, amb l’afició menys nombrosa, vol repetir el títol del curs passat, que va guanyar contra el seu rival d’avui, l’Olympiacòs, amb el tir de Llull. És baixa Gaby Deck.

El Barça júnior va fort

Ahir ja va començar la fase final júnior i va humiliar l’Alba Berlín (118-46) amb 37 de valoració de Kone, 21 punts de Dabone i 19 de Keita, mentre Jakucionis 7 punts però 17 assistències. Avui, contra l’Overtime Ellite americà (15.45 h). Al grup també hi ha l’INSEP de París. A l’altre grup: el Madrid, el Mega serbi, l’Ulm alemany i el Milà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)