Eurolliga

El Madrid sotmet l’Olympiacòs en el primer temps i aguanta en el segon (87-76)

El Madrid ha derrotat l’Olympiacòs per 87-76 en la segona semifinals de la Final a Quatre de l’Eurolliga i jugarà diumenge la final (20 h) contra el Panathinaikòs, que s’ha desfet amb relativa claredat del Fenerbahçe de Saras Jasikevicius (73-57). Serà la tercera final seguida del conjunt blanc, que defensa el títol. Musa (20 punts i 23 de valoració) ha estat el màxim anotador dels de Chus Mateo, amb quatre jugadors amb dos dígits en l’anotació i dos amb 9 punts.

El conjunt de Chus Mateo ha trobat d’entrada l’antídot al partit travat que proposa sempre Olympiacòs amb 4/4 en triples, amb 3 de Mario Hezonja que li han permès tancar el primer quart per davant: 28-10 amb 6/8 triples i una direcció impecable de Campazzo –6 assistències.

L’equip grec s’ha despertat a partir del tercer quart i, impulsat per Alec Peters 23 punts, amb 5/6 triples i 10 rebots–, ha inquietat acotant-se a 10 punts en diverses ocasions, fins que s’ha posat a 9 (76-67) a 6:24 del final amb un triple de l’exjugador del Madrid Nigel William-Goss. Els grecs s’han acostat a 8 (77-69) però una tècnica al tècnic Georgios Bartzokas i dues pèrdues del despistat Fall han diluït les esperances de remuntada èpica davant d’un Madrid ennuegat que només ha fet 31 punts en tota la segona part, però que ha sabut redreçar el rumb en els últims cinc minuts.