Espanyol

espanyol

el sorteig de copa

El Llevant, rival de vuitens

Copa. L’Espanyol té sort relativa en el sorteig: evita els grans de la lliga, però es jugarà passar als quarts de final amb un rival de primera divisió. “L’eliminatòria no serà fàcil, però volem seguir endavant”, assenyala el porter gallec Diego López

L’Espanyol s’enfrontarà amb el Llevant en el vuitens de final de la copa. Els blanc-i-blaus jugaran el partit d’anada a casa, el 3 de gener, i la tornada al Ciutat de València el dia 10. “Tenim una gran il·lusió amb la copa després del revés que vam tenir l’any passat, que ens va fer molt de mal. La nostra intenció és que l’afició gaudeixi i arribar tan lluny com sigui possible en aquest torneig. L’eliminatòria no serà fàcil, però volem seguir endavant”, explicava el porter Diego López. L’Espanyol ha tingut sort relativa en el sorteig. Ha evitat els grans de la lliga –Barça, Madrid i Atlético– i rivals perillosos com el Sevilla i el València, però no ha tingut la sort de quedar emparellat amb rivals més assequibles com el Numància, el Lleida o el Formentera de segona B, o el Cadis de segona A. “Es veuran dos partits complicats. No hem tingut la sort que ens toqui el partit de tornada a casa, però mantenim les il·lusions intactes de seguir endavant. En principi hem evitat els grans i ara tenim un rival amb el qual hem de competir bé. Esperem passar l’eliminatòria”, deia Víctor Sánchez.

És el cinquè cop que els dos equips s’enfrontaran en la copa. L’últim va ser el curs 2015/16. En aquella ocasió, l’Espanyol va empatar al Ciutat de València i en el partit de tornada, l’equip blanc-i-blau va passar a l’eliminatòria següent, amb gols de Burgui i Caicedo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)