Espanyol

Baptistão no vol marxar

Mercat. El brasiler no creu que el de diumenge, contra el Real Madrid, sigui el seu últim partit a l’Espanyol i assegura que no sap res de les ofertes que alguns mitjans diuen que li han arribat

Els rumors han assenyalat durant els últims dies Leo Baptistão. De fet, alguns mitjans de comunicació han publicat que la seva sortida de l’Espanyol és imminent. Ahir, però, després de l’entrenament matinal de la plantilla blanc-i-blava a la ciutat esportiva Dani Jarque, el davanter brasiler va desmentir aquesta possibilitat. “Estic bé aquí, com ja he dit altres vegades. Tinc molt bona relació amb els meus companys de vestidor i amb el cos tècnic. No sé res del que s’ha publicat”, va sentenciar després de la primera de les preguntes que va haver de respondre sobre aquest assumpte. La segona va ser clara i directa: diumenge, contra el Real Madrid, podria jugar el seu últim partit a l’Espanyol? I Baptistão va mantenir el seu discurs: “No, no ho crec. Sé el que ha sortit a la premsa. Fins i tot la meva xicota m’ha preguntat si era veritat.” El davanter va revelar també que el seu agent és a Barcelona “per assumptes personals” i va manifestar els seus dubtes sobre la possibilitat de rebre una oferta abans de dijous, que és quan es tanca el mercat d’hivern. “No m’ho he plantejat i no crec que aparegui res”, va dir.

Tot i l’empat a un, Baptistão treu conclusions positives del partit de copa contra el Betis, corresponent a l’anada dels quarts de final: “Sempre creurem que podem passar l’eliminatòria, perquè és el que volem fer. Vam fer un partit bonic, molt seriós. Però ara hem de pensar en la lliga, en el Real Madrid, contra el qual podem aconseguir un bon resultat perquè juguem a casa.” L’atacant, que va tenir una actuació notable durant els 67 minuts que va jugar, considera que l’Espanyol ha fet aquesta temporada bons partits, com el de dijous a l’RCDE Stadium, “però no ens han acompanyat els resultats”.

En l’àmbit personal, Leo Baptistão considera que els seus plors a la banqueta quan va ser substituït en l’Espanyol-Leganés del 4 de gener passat reflectien “un moment de frustració”. I sobre la sequera golejadora que passa, va comentar: “Estic tranquil, els companys em donen suport i em transmeten que és una qüestió de ratxes. Jo estic content amb ells i ells amb mi. Si no aporto gols, aporto treball.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)