Espanyol

espanyol

ander iturraspe

Fitxen ofici per a la medul·lar

Espanyol. El club blanc-i-blau aconsegueix els serveis d’Iturraspe. El migcampista, de 30 anys, signa per un curs amb un més d’opcional. És el segon fitxatge de la temporada 2019/20

Ander Iturraspe (Abadiano, 1989) s’ha convertit en el segon fitxatge de l’Espanyol per a la temporada 2019/20. El basc ha signat un contracte d’una temporada amb una segona d’opcional. El mig, ahir a la tarda, ja es va entrenar a Navata amb la resta dels seus nous companys. El mig s’ha passat tota la vida a l’Athletic però el conjunt basc ha decidit no renovar-lo i el futbolista ha buscat una nova destinació. Iturraspe era una peça cobejada. La seva experiència combinada amb el cost zero de traspàs era un caramel per a molts equips de primera i de l’estranger. L’Espanyol fitxa experiència i ofici per a la medul·lar. Guanya fons d’armari i ofici a la zona ampla. Un any on els blanc-i-blaus tenen com a repte competir de manera immediata en la prèvia de l’Europa League. El retorn a Europa, 12 anys després, obliga a tenir experiència i Iturraspe respon a aquest perfil, que incrementarà la competència interna. Jugador experimentat amb més de 320 partits en onze temporades a l’Athletic, la seva arribada, al marge de l’experiència, té com a missió reforçar la medul·lar, un dels punts que volia millorar la direcció esportiva des del curs anterior. De fet, Alfa Semedo va arribar amb aquesta missió al gener. Ara s’ha portat un futbolista que seguirà la tradició dels últims migcampistes de perfil defensiu de l’entitat com ara Javi Fuego i Carlos La Roca Sánchez. El mig és la segona incorporació de l’Espanyol en aquest mercat després de la cessió de Bernardo Espinosa, cedit pel Girona. El basc i el colombià seran presentats aquest migdia a l’hotel de concentració de Navata. Dos fitxatges en la mateixa direcció: futbolistes de 30 anys que donaran més amplitud a una plantilla molt jove i que necessita jugadors de caràcter.

“Estic molt content, aquest és un club gran i important. Estic desitjant començar”, va explicar Iturraspe en declaracions als mitjans oficials del club. “Fa molts anys que estic a primera amb molts partits i crec que puc aportar al vestidor i també treball donant suport al grup en el que calgui”, va explicar la nova incorporació, que sap quin rol ha de tenir. “He de competir al màxim pel lloc perquè aquesta és la millor manera d’aportar.” El jugador veu llaminer el fet de jugar una competició continental. “Al final és un extra jugar a Europa. A tots els jugadors ens agrada i les prèvies ja arriben ara i toca posar-se al dia.” Fins ara l’Espanyol ha fet dues incorporacions a cost zero. Dos futbolistes com Bernardo i Iturraspe que tenen experiència i que són de la mateixa lleva, del 1989. La gran inversió que es vol fer aquest estiu estarà destinada a un extrem, però la urgència és fitxar un porter. Bounou continua sent un dels més ben col·locats, però cal pagar un traspàs calculat en 4 milions.

PARLA EL FITXATGE

He de competir al màxim pel lloc perquè aquesta és la millor manera d’aportar. Jugar a Europa és un extra, a tots ens agrada
Estic molt content, aquest és un club gran i important. Estic desitjant començar
Ander Iturraspe
Nou jugador de l’espanyol

Hermoso es queda i el futur de Borja s’aguanta per un fil

L’Espanyol està fent petits passos per reforçar-se en el mercat sense fer cap inversió, de moment, perquè tampoc ha fet cap venda. Mario Hermoso, que ha pujat a Navata, sembla que es quedarà fins a final de temporada a l’Espanyol. La negociació amb l’Atlético està en punt mort però la pretemporada tot just acaba de començar i no es pot descartar cap gir de guió en les pròximes setmanes. De moment, el club continua inflexible en la seva posició de negociar a partir de la clàusula de 40 milions. En cas de no reconduir-se la negociació, el futbolista acabarà el seu contracte amb l’Espanyol i serà agent lliure.

Més calent està el futur de Borja Iglesias. El Betis tornarà a la càrrega en les pròximes hores després de tancar la marxa de Pau López a la Roma. Una operació que s’ha tancat en 24 milions d’euros i el 50% dels drets econòmics de Tonny Sanabria. Ara el conjunt andalús té el múscul financer per afrontar, en un sol pagament, la clàusula del gallec de 28 milions. L’Espanyol no negociarà pel ‘Panda’, que encara té tres anys més de contracte. Tot i això, el València podria reactivar el seu interès per aconseguir el davanter després d’allunyar-se el fitxatge de Maxi Gómez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)