Espanyol

mercat

quarta incorporació de l'estiu

Andrés Prieto, fitxat

Mercat. Es converteix en la quarta incorporació de la temporada. El porter arriba lliure, torna a l’Espanyol després de dos anys, i signa per dues temporades més una tercera opcional

Andrés Prieto (Alacant, 1993) s’ha convertit en la quarta incorporació de l’Espanyol en aquest mercat d’estiu després del ’Monito’ Vargas, Bernardo i Iturraspe. El porter alicantí és un vell conegut de l’afició blanc-i-blava ja que va arribar al filial blanc-i-blau en la temporada 14-15. Un temps on va alternar la seva presència entre el B i el primer equip durant tres temporades. En la campanya 17-18 va fitxar pel Màlaga. En l’última finestra de fitxatges d’aquest hivern va recalar al Leganés, d’on ha arribat com a agent lliure.

El meta ha passat la revisió mèdica aquest matí i ha signat un contracte per dues temporades amb opció a una tercera i la seva incorporació serà immediata. De fet, el club farà aquest migdia, a les 13.30 hores, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque la presentació i aquesta tarda ja participarà en els entrenaments del primer equip.

El porter vindrà a fer parella amb Diego López però el club, si passa la fase de grups de l’Europa League, té previst incorporar un nou porter en nòmina pel primer equip. El jugador arriba amb l’aval de David Gallego que ja el va tenir a les seves ordre al filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)