Espanyol

Roca: “Tinc la sensació que els rivals ens veuen diferents”

Espanyol. El mig assegura que es veurà un Espanyol valent al Sánchez Pizjuán i mostra les seves ganes d’ampliar el seu contracte tot i que “ara no és el moment”

Marc Roca ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El mig està centrat en el duel davant del Sevilla. “Ho afrontem com una oportunitat. Venim de sumar punts i competir. Sortirem a guanyar. Tal com estem hem de ser ambiciosos però sabem que el Sevilla és un gran equip. Veure’m un Espanyol valent”, ha dit alhora que ha afegit: “Seria brutal aconseguir els tres punts i sortir del descens. Però som conscients que som els últims i sortirem d’aquí setmana a setmana”. Tot i això, Marc Roca tampoc es refia del mal moment del Sevilla.”El que importa és el diumenge quan comenci a rodar la pilota. No estan en un bon moment però són un equip amb una gran qualitat i jugar al Sánchez Pizjuán és complicat”.

El mig no podia amagar la importància significativa de la victòria davant del Mallorca, la primera a casa. “Teníem el pes de no haver aconseguit una victòria a casa i ens hem tret aquesta ansietat” i veu com l’Espanyol està en un moment creixent i també s’ha guanyat el respecte dels adversaris. “Tinc la sensació que els rivals ens veuen diferents i nosaltres també. No estem morts, estem més vius que mai.

Per últim, el de la Granada del Penedès ha parlat del seu futur. El mig acaba contracte el juny del 2022. “M’agradaria ampliar el meu contracte amb l’Espanyol però ara no és el moment hem d’estar centrats en l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)