Espanyol

Rufete: “Hem de defensar l’escut fins al final”

Espanyol.”Això és un derbi i els jugadors ho saben. Malgrat la nostra situació, hem d’acabar com es mereix el club, la seva història i l’afició”

L’Espanyol pot certificar el seu descens demà al Camp Nou. Guanyar allargaria una agonia i una condemna que ja és un fet des de fa setmanes: el descens a segona. L’equip blanc-i-blau només li queda l’orgull. Un últim cop per esmorteir un camí cap a l’infern de segona. Donar la sorpresa davant l’etern rival seria un últim cop de ràbia però no alleugeria una temporada nefasta i la fi a 27 anys a primera de manera consecutiva. Rufete ha repassat la prèvia del partit davant dels mitjans de comunicació. Un roda de premsa, a última hora del vespre, on buscarà el seu primer triomf des que va agafar les regnes de l’equip. Fins ara els seus tres partits són derrotes i la imatge de l’equip no millora les prestacions d’Abelardo. “La dificultat és molt gran perquè no depèn de nosaltres (aconseguir la permanència). Cal lluitar des de l’orgull per aconseguir l’objectiu i, si no, defensar amb orgull aquest escut. Juguem un derbi i ho hem de jugar pel que representem i la història del club.

FORÇA MENTAL.

“No defraudar era no baixar. Ens queda una mínima possibilitat, mínima, però hem de defensar aquest escut fins al final. Hem d’acabar com es mereix el club, la seva història i l’afició”.

TAMUDAZO FA 13 ANYS.

No és res comparable. Nosaltres érem futbolistes i ara fem el millor pel club des d’una altra posició,.

EL PRESIDENT.

“Ara, el més important pel president és acabar de la millora manera pel club i afició. No hi ha res més a dir”.

EVITAR BAIXAR AL CAMP NOU.

“La nostra motivació són dues: el derbi i amb l’optimisme de defensar el què és l’Espanyol en un derbi i ho hem parlat avui i ho farem demà. L’actitud i les formes són innegociables.

TAMUDAZO INSPIRADOR?

“No vull inspirar a ningú amb això sinó de les possibilitats que tenen els jugadors. Ara som futbolistes i persones però hem de saber on estem”.

DESCENS.

“És dels moments més tristos però lluitarem demà i després ja tindrem temps de parlar. Ara hem de lluitar per l’escut i per la nostra afició. Cal remar molt i aixecar-se.

SITUACIÓ.

“Estic aquí perquè ho he decidit i això és una forma implícita de com entenc aquesta professió. El que passi en deu dies no em preocupa sinó el partit de demà”.

FOTO ENTRENADORS.

“Ha estat un tema de logística i tinc tot el respecte pel Barça i no ha estat cap altra cosa. Això és el que puc dir”.

ORGULL.

Hem de mantenir l’orgull perquè estem representant una afició hi hem de treure el millor de nosaltres mateixos independentment de la situació. Representant un club molt gran. Representar un club en aquesta situació també ens honra.

LLISTA DE CONVOCATS.

Pedrosa, Víctor Sánchez, Naldo, Wu Lei, Darder, RDT, Diego López, Melendo, David López, Javi López, Dídac, Cabrera, Bernardo, Marc Roca, Vargas, Embarba, Calero, Oier, Pol Lozano, Campuzano, Nico Melamed, Víctor Gómez, Villahermosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)