Espanyol

Óscar Gil ho té molt clar: “Tant se val la categoria”

Espanyol. El jove i prometedor lateral dret aposta decididament pel projecte blanc-i-blau i descarta jugar a primera divisió amb l’Elx

Una estona després de dipositar, a la seu de LaLiga, el mig milió d’euros de la clàusula de rescissió del contracte que el lligava a l’Elx, Óscar Gil es va vestir de blanc-i-blau i va oferir una roda de premsa telemàtica. “L’Espanyol és un club històric i el projecte que em va presentar em va semblar molt atractiu”, explicava per justificar que hagi acceptat l’oferta d’un equip que competirà a segona divisió quan podia haver debutat a primera amb el seu anterior club. “Des del primer moment no vaig tenir cap dubte, tant se val la categoria”, sentenciava més tard. Gil, que ara cobrarà molt més que els 700 euros mensuals que rebia a l’Elx, ha signat per quatre temporades.

No li faltarà competència, ja que en la plantilla blanc-i-blava hi ha dos laterals drets més, Miguelón i Víctor Gómez, després que Pipa fos traspassat, ahir mateix, al Huddersfield Town. Tot fa pensar, però, que Víctor Gómez serà cedit. De fet, Rufete ho deixava caure ahir: “Volem que Víctor segueixi creixent i tingui més minuts de joc.” En tot cas, a Óscar Gil no li fa por haver-se de guanyar el lloc: “La competència és bona. Conec els laterals drets que hi ha a la plantilla i, per la meva banda, miraré d’aportar el meu granet de sorra.” El nou fitxatge de l’Espanyol, que assegura arribar en plena forma perquè Vicente Moreno disposi d’ell en el partit contra l’Albacete de dissabte que ve, es defineix com un futbolista “competitiu” i, tot i la seva posició al camp, de vocació ofensiva. “Des de la meva posició, m’agrada projectar-me en atac”, diu en aquest sentit.

Óscar Gil aterra a l’RCDE Stadium conscient que se suma a un projecte amb un objectiu clar: l’ascens. El jove futbolista, nascut a Elx fa 22 anys, avisa que no serà fàcil. “S’ha vist que la segona divisió és una lliga molt competitiva i que, si bades, es fa molt complicada. Per això demano a l’afició que ens faci costat en els mals moments. La competició serà molt llarga i necessitarem el seu suport”, sentenciava.

EL PROTAGONISTA

L’Espanyol és un club històric i el projecte que em va presentar es molt atractiu. No vaig tenir cap dubte des del primer moment
La competència és bona. Conec els laterals drets que hi ha a la plantilla i miraré d’aportar el meu granet de sorra
Demano a l’afició que ens faci costat en els mals moments. La competició serà llarga i necessitarem el seu suport
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)