Espanyol

Vicente Moreno: “Quan no pots guanyar cal donar per bo l’empat”

Espanyol. El tècnic de l’Espanyol lamenta la manca de concreció del seu equip en els últims metres per emportar-se els tres punts de Tenerife

Vicente Moreno sap que els ascensos a primera s’han de madurar a ritme lent. El calendari és atapeït i, al final, cal anar sumant jornada rere jornada. Això és el que està fent l’Espanyol en aquest inici de lliga on ja suma 17 punts i mantindrà el lideratge.”En la primera part no hem trobat el que buscàvem i hem comès molts errors i el rival ho ha aprofitat. No hem circulat ràpidament i no els hem sorprès”, ha explicat el tècnic blanc-i-blau amb relació a la primera part. Tot i això, ha vist el seu equip més dinàmic en la segona part. “Hem canviat a la segona part però ens ha faltat aquella finor en els últims metres però quan no pots guanyar cal donar per bo l’empat. Hem anat creixent al llarg del partit”, ha incidit el de Massanassa que no ha volgut justificar l’empat pel canvi del pla de viatge a les Canàries. “És una situació complicada per la Covid i havíem de prendre aquestes precaucions. Hem jugat un partit en les condicions que no eren les millors però ens tocarà a tots. Hem de combatre aquest virus i just ens han tocat en aquest viatge que era el més llarg”. En aquest sentit, el tècnic tornava a insistir la manca de concreció dels seus futbolistes en els últims metres. “Hem controlat el partit però ens ha faltat estar més fins per sumar els tres punts. No han estat tres punts, però és un punt. És important sumar i estar a prop sempre del triomf”, ha reblat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)