Girona

El Girona inicia el procés consultiu per renovar l’escut

Iniciativa. Els socis podran donar la seva opinió fins el proper 15 de juliol

El Girona ha posat en marxa, avui i fins el 15 de juliol, el procés consultiu per renovar l’escut del club. Els socis que ho vulguin podran donar la seva opinió a través del web escut.gironafc.cat i participar en el disseny del nou escut. L’objectiu és actualitzar l’emblema de l’entitat per reforçar-ne la identitat preservant l’essència blanc-i-vermella tot ressaltant la paraula Girona.

En motiu del 90è aniversari del club, el Girona ha volgut promoure aquesta iniciativa per donar cabuda a l’opinió dels seus fidels aficionats, que comptaran amb informació històrica dels diferents escuts que s’han utilitzat en tota la història i l’origen dels elements que el componen. Els socis hauran de valorar i ordenar aquests elements a més d’indicar el que volen que el club tingui en compte a l’hora de dissenyar el nou escut.

Aquesta, serà la primera vegada que s’escoltarà la veu del socis per renovar l’escut, un nou disseny que s’estrenarà a la samarreta de la temporada 2022/23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)