Espanyol

L’Espanyol celebra el seu 121è aniversari mirant el futur amb ambició

L’Espanyol, tot i acabar empatant dimarts contra l’Athletic Club, viu un bon moment de resultats i això ha permès celebrar avui el 121è aniversari del club amb un ambient distès i de felicitat. Per això durant aquest matí membres de la directiva del club i de la plantilla del primer equip, acompanyats per representants de la fundació i de la federació de penyes, han fet primer un homenatge al fundador del club, Ángel Rodríguez, i després a l’afició a través de l’escultura que hi ha dedicada als aficionats al davant del RCDE Stadium.

El 121è aniversari arriba en un moment de positivisme després d’haver retornat a l’elit del futbol espanyol. “L’Espanyol està on es mereix i on sempre ha estat. Són 121 anys de història. Som un club que formem part de la història de la ciutat de Barcelona. Sabem patir, sabem aixecar-nos, som lluitadors i fundadors de la lliga. És un orgull poder celebrar aquest aniversari”, ha comentat el director general i conseller delegat de l’Espanyol José María Durán, que s’ha permès ser ambiciós respecte el futur: “Després de tants anys encara tenim somnis. Tenim el de guanyar una lliga, anar a la Champions... Avui la nostra realitat és la que és i no podem enganyar a ningú però és molt il·lusionant tenir totes les circumstàncies a favor que tenim. Tenim un patrimoni construït, tenim fons propis, no tenim deute, tenim capacitat d’inversió... Hem d’aprofitar aquest moment històric per fer créixer el club i situar-nos al capdavant de la lliga espanyola”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)