Espanyol

Chen Yansheng: “Estem més preparats i el meu compromís és més gran que mai”

Espanyol. El president del club blanc-i-blau diu que el club està fort econòmicament

El RCD Espanyol ha celebrat avui la seva junta general d’accionistes. Ha estat de forma telemàtica, amb la intervenció de Chen Yansheng des de la Xina. Aquestes han estat les seves reflexions i el seu balanç:

“Avancem pas a pas, amb la unió de tot l’espanyolisme, amb humilitat perquè fa uns mesos estàvem a segona divisió, però avancem amb ambició i il·lusió perquè estem més preparats que mai”. “Tanquem aquest exercici amb la satisfacció d’haver aconseguit el retorn a la màxima categoria. Ara ens trobem en una situació positiva, consolidant els avenços de la temporada passada i creixent a tots els nivells”.

“El meu compromís amb l’Espanyol ha incrementat, conscient que la responsabilitat ha estat més gran en un moment de dificultat esportiva, econòmica i social”. “La pandèmia i el descens ens van portar a assumir pèrdues. El Consell i jo assumim la responsabilitat i hem dotat de recursos l’equip”. “Les grans dificultats ens empenyen cap endavant. Avui estem posant les bases del club més sòlid i fort”.

També ha parlat el conseller delegat José María Durán: “L’Espanyol està, econòmicament parlant, en el moment més estable en anys. Som l’equip millor capitalitzat de tota la lliga. És un moment únic”, considera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)