Espanyol

Chen: “El meu compromís és més gran que mai”

Espanyol. Chen Yansheng fa balanç durant la junta general d’accionistes i diu que el club està “fort i sòlid”. Durán s’abraça a la paraula ‘estabilitat’

Després de tancar l’exercici 2020/21 amb unes pèrdues d’11 milions d’euros, coincidint amb l’any a segona divisió i el forat econòmic generat per la covid en tots els clubs del futbol professional –primera vegada que es tancava amb pèrdues en l’era Chen després de cinc anys de superàvit–, a l’Espanyol s’hi respira ara de nou certa tranquil·litat. La bona situació esportiva de l’equip, onzè classificat i més a prop dels llocs europeus que dels llocs de descens, i el compromís ferm de Chen Yansheng permeten als aficionats blanc-i-blaus mirar cap al futur amb positivisme.

El seu president es va fer valdre ahir en la junta general d’accionistes celebrada a la llotja Ángel Rodríguez del RCDE Stadium. Chen Yansheng hi va intervenir de manera telemàtica des de la Xina. El seu missatge va ser clar: “El meu compromís amb l’Espanyol s’ha incrementat, conscient que la responsabilitat ha estat més gran en un moment de dificultat esportiva, econòmica i social. La pandèmia i el descens ens van portar a assumir pèrdues. El consell i jo ho vam assumir i hem dotat de recursos l’equip. Les grans dificultats ens empenyen cap endavant. Avui el club és més sòlid i fort.” “Avancem pas a pas, amb la unió de tot l’espanyolisme, amb humilitat perquè fa uns mesos estàvem a segona divisió, però avancem amb ambició i il·lusió perquè estem més preparats que mai.” “Tanquem l’exercici amb la satisfacció d’haver aconseguit el retorn a la màxima categoria. Ara ens trobem en una situació positiva, consolidant els avenços de la temporada passada i creixent a tots els nivells”, afirma. L’ampliació de capital aprovada al mes de juny, d’uns 38 milions d’euros, demostra aquest compromís. La injecció de 78 milions d’euros que han d’entrar per la via del CVC és un altre roc a la faixa important. El conseller delegat, Josep Maria Durán, espera que s’aprovi d’una vegada.

Durán: “Estem en el moment més estable des de fa anys”

“L’Espanyol està, econòmicament parlant, en el moment més estable des de fa anys. Som l’equip millor capitalitzat de tota la lliga. És un moment únic.” Són paraules del conseller delegat de l’Espanyol, Josep Maria Durán. “Pensem que l’opció del CVC és la millor per al nostre club. Però la seva aprovació no afecta el pressupost d’aquest any.” Durant la junta general d’accionistes, Durán va confirmar que la ciutat esportiva Dani Jarque continuarà sent un actiu de l’Espanyol, però s’estan buscant nous horitzons: “Estem buscant una segona ciutat esportiva. Tenim identificats diversos llocs a l’àrea metropolitana de Barcelona. El projecte encara està en la fase inicial.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)