Espanyol

La teoria s’ha d’aplicar

Espanyol. Els blanc-i-blaus busquen la tercera victòria consecutiva a casa contra el Llevant, el cuer i únic equip de la lliga que aquesta temporada encara no ha guanyat cap partit

Demà farà tres mesos que l’Espanyol va perdre contra l’Atlético per culpa del gol de Lemar en el minut 99 (1-2). És l’última derrota dels blanc-i-blaus com a locals, ja que des de llavors els de Vicente Moreno han posat la directa a l’RCDE Stadium, amb cinc victòries en sis partits –només van cedir un empat contra l’Athletic Club (1-1)–. Amb aquest bagatge cada partit a casa és una benedicció per a un Espanyol que a fora encara no ha aconseguit esgarrapar cap triomf. Per això avui, que els blanc-i-blaus reben la visita del Llevant (14 h, Movistar LaLiga), la victòria sembla l’únic resultat possible. Sobretot perquè el grandíssim rendiment de l’equip a casa xocarà amb un Llevant que ha tocat fons, i és que els granota tanquen la classificació amb només 8 punts i són l’únic equip de la lliga que encara no ha guanyat cap partit. “En molts partits han estat a punt de guanyar però el triomf se’ls ha escapat al final. Pot portar a l’equivocació pensar que té més facilitat de la que realment tindrà”, assenyalava el tècnic Vicente Moreno en la roda de premsa prèvia.

Sobre el paper l’Espanyol és l’equip clarament favorit i és un dels primers partits en què sumar els tres punts es considera un deure, però els blanc-i-blaus ho hauran de confirmar al terreny de joc. I és que el Llevant, a més, arribarà a l’RCDE Stadium amb aire fresc dins del vestidor després que el jove Alessio Lisci –36 anys–, el tècnic del filial l’última temporada i mitja, fos confirmat com a entrenador fins a final de temporada. L’italià ja va dirigir, de manera interina, el partit de la setmana passada a casa contra l’Osasuna. Els granota van empatar a zero, però per ocasions perfectament podrien haver aconseguit la primera victòria del curs. “Tenim la dificultat aquesta de trobar-nos amb un entrenador nou, però hem hagut de preparar el partit així. Sempre hi ha canvis en la proposta del tècnic, però els jugadors són els mateixos. És un equip que guanya en les transicions i que, encara que últimament li està costant, té facilitat per marcar gols”, va afirmar Vicente Moreno.

El tècnic valencià, que va jugar en les categories inferiors del Llevant, tindrà dubtes fins a última hora, i és que Dimata, Vadillo i Wu Lei –el xinès estarà en la llista segur– arriben al partit amb molèsties físiques.

5 Partits guanyats 0

5 Partits empatats 8

6 Partits perduts 8

15 Gols a favor 13

15 Gols en contra 28

LA PRÈVIA

Pot portar a l’equivocació pensar que té més facilitat de la que realment tindrà. El Llevant segur que ens posarà les coses difícils
És un equip que guanya en les transicions i que té facilitat per marcar gols
Vicente Moreno
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)