Espanyol

Vicente Moreno: “Els errors que hem comès ens han penalitzat molt”

L’entrenador de l’Espanyol, Vicente Moreno, ha comparegut en roda de premsa després de la contundent derrota (4-0) contra el Real Madrid al Bernabéu.

Com s’explica aquesta golejada

“Les àrees són determinants i aquí nosaltres no hem fet el mal suficient per acabar alguna de les accions que hem tingut. La diferència és que ells han estat capaços de fer-te gols, sobretot en accions d’errors nostres. Sabíem que era un partit on els errors que poguéssim cometre ens penalitzarien molt i així ha estat”.

Sensació que li queda

“Per poder guanyar aquí s’han de fer moltes coses. Crec que hi ha coses que sí que hem fet, però després has de tenir molta més maldat en l’últim terç i no cometre errors perquè saps que el Real Madrid et penalitza. Et quedes amb una mala sensació pel resultat, i és una pena perquè hi ha hagut moments en la primera part en què tenia la sensació que podíem fer-los mal. Fins i tot, en la segona part hi ha hagut accions on no hi ha hagut maneres de fer el gol”.

Últimes derrotes

“Hi ha diferències entre totes elles. El dia de l’Atlético de Madrid vam fer un bon partit en què el més normal hagués estat haver sumat. I en l’últim partit no vam estar bé a casa. En aquests últims dos partits no hem trobat el que buscàvem i ara toca pensar ja en el pròxim, amb l’Osasuna a casa i intentar-ho fer el millor possible”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)