Espanyol

L’Espanyol cau golejat contra el Madrid, que ja és campió de Lliga (4-0)

L’Espanyol no ha pogut aigualir la festa del conjunt blanc després de caure al Santiago Bernabéu per 4 a 0. Així doncs, els madrilenys ja són campions de Lliga a quatre jornades perquè finalitzi la competició mentre que els de Vicente Moreno hauran d’esperar per certificar definitivament la permanència. Els blanc-i-blaus han fet un bon partit davant un rival poc reconeixible, on els únics titulars habituals que han començat el matx han estat Courtois, Casemiro i Modrid, però tot i així els hi ha faltat efectivitat i no han pogut emportar-se cap punt del feu madridista.

El partit ha començat intens, amb tots dos conjunts buscant constantment la porteria contrària. Després d’unes arribades amb perill dels locals, l’Espanyol ha estat atrevit i ha començat a jugar gran part del temps en camp rival, portant el ritme del joc i la possessió. Tot i això, en una de les arribades dels d’Ancelotti, ha arribat la primera més clara del matx. En el minut 12 Mariano ha estavellat una rematada de cap al pal. Però els visitants han seguit sent els dominadors i mostrant una molt bona versió davant un equip que no s’acabava de trobar còmode dins el terreny de joc. Al 20’ RDT ha tingut la primera pels blanc-i-blaus amb un xut potent des del balcó de l’àrea que ha pogut aturar sense problemes Courtois. Els visitants han continuat insistint amb arribades per les dues bandes, però els hi ha faltat trobar espais per poder generar més perill. A mesura que han anat passant els minuts, el ritme de joc ha anat baixant i el Madrid ho ha aprofitat per avançar-se en el marcador amb dos gols de Rodrygo. En el 32’ ha situat l’1 a 0 amb un xut ras i creuat des de dins l’àrea. I deu minuts després, el mateix jugador ha aprofitat una pèrdua de pilota dels blanc-i-blaus prop de l’àrea de Diego López per fer el segon. Així doncs, s’ha arribat al descans amb un resultat injust pel que s’ha vist dins el camp.

A la represa, el Madrid no ha tardat a ampliar el marcador. En el 55’ Marco Asensio després d’un contracop de llibre ha fet el tercer pels madrilenys. L’Espanyol, lluny d’abaixar els braços, ha continuat insistint i generant ensurts a la porteria local. Al 61’ Aleix Vidal l’ha tingut amb un xut potent des de la banda dreta que buscava sorprendre pel primer pal. Poc després una centrada molt perillosa de Darder l’ha hagut de refusar la defensa madridista sobre la línia de gol. Els locals amb poc generaven molt i en el 73’ Isco ha enviat la pilota al fons de la xarxa, però el VAR ha anul·lat el gol per fora de joc de Rodrygo, que obstaculitzava la visió de Diego López. Tot i així, el 4 a 0 ha acabat arribant. En el 80’ Benzema, que feia poc que havia entrat en el terreny de joc, s’ha apuntat a la festa blanca amb una altra diana.