Espanyol

Cabrera: “Tenim quatre partits per donar la cara”

L’Espanyol encadena tres derrotes consecutives i encara no ha pogut segellar la permanència. Un dels capitans del conjunt blanc-i-blau, Leandro Cabrera, ha analitzat la situació actual de l’equip en roda de premsa.

Estat anímic del vestidor

“Treballem per aconseguir una victòria. Estem convençuts que podrem certificar la permanència aquest cap de setmana. Si ens esforcem i ho donem tot ho podem aconseguir. Al final són ratxes per les quals passen molts equips”.

Hi ha desunió?

“No. Quan hi ha persones amb caràcter, que volen guanyar, és normal que en algun moment es frustrin i hi hagi discussions. No li donem importància. Hem parlat del tema amb normalitat. A vegades la càmera et grava i d’altres no”.

Revertir la situació

“Som conscients que si fem un bon final de temporada la gent estarà contenta i il·lusionada per l’any que ve. Ja no és un tema de resultats, sinó que vegin que respectem la samarreta i l’escut”.

L’afició està cansada?

“Continuarem competint fins al final. Qui ens vulgui acompanyar serà benvingut. Ens quedem quatre partits per demostrar el nostre nivell. Volem que l’afició s’enganxi i buscar una unió amb ella. Si algú se sent decebut, ho sento, però tenim quatre partits per donar la cara”.

Vicente Moreno

“Ell té contracte i jo el veig amb ganes. No ha abaixat l’exigència en cap moment. És l’entrenador que ens va portar a Primera i amb qui hem fet un gran any a casa. Tenim marge de millora, però el veig amb nosaltres la temporada que ve”.

Baixada de rendiment

“Per una qüestió de calendari vam entrar en una mala dinàmica a partir de gener i ens va costar capgirar-ho. Crec que no hem deixat mai de fer la mateixa feina. Si sabéssim quin és el problema i ho poguéssim canviar pitjant un botó, ho faríem. Són dinàmiques. Un intenta que les bones siguin llargues, però no sempre es pot aconseguir. Hem de reflexionar i replantejar-nos moltes coses per solucionar-ho”.

La temporada s’està fent llarga?

“A mi m’encanta jugar. Som professionals i amants d’aquest esport. Hem d’anar fins al final amb totes les forcs per respecte a la institució que ens dona l’oportunitat de ser professionals”.

La inestabilitat del club

“No crec que el vestidor estigui nerviós pel que passa al seu voltant. És cert que Josep Maria Durán va formar part del projecte que ens va retornar a primera, però sabem que hi ha canvis als clubs. La situació del president potser és diferent, però sabem que és difícil que estigui aquí presencialment. Tot i així, ens fa arribar el suport a través d’altres mitjans. No necessitem més per entrenar al màxim i intentar rendir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)