Espanyol

L’Espanyol empata contra l’Osasuna en un altre partit per oblidar (1-1)

L’Espanyol haurà de continuar esperant per certificar de manera matemàtica la seva permanència a Primera. Aquesta tarda ha empatat a casa contra l’Osasuna en un altre partit per oblidar. Abans de començar Vicente Moreno ja ha sorprès a tothom deixant a Raúl de Tomàs a la banqueta. Sembla ser, doncs, que el tercer màxim golejador de la Lliga amb quinze dianes, ha pagat cara l’enganxada que va tenir amb el tècnic espanyolista al Bernabéu.

La primera part ha estat de clar domini visitant. El de Jaboga Arrasate han fet el que han volgut en tot moment. Han mogut la pilota d’un costat a l’altre i han arribat amb facilitat a l’àrea local des del primer instant. Tot això, mentre l’Espanyol se’l veia perdut, sense les idees clares de com pressionar i sortir amb la pilota controlada. Els navarresos, sense res a jugar-se perquè ja tenen la permanència assegurada, no han parat d’assetjar la porteria defensada per Diego López. Després de nombroses ocasions els hi ha arribat la recompensa al minut 41 quan Kike Barja s’ha plantat sol davant el porter perico i l’ha superat amb una vaselina. Amb el gol, han tornat els fantasmes al feu espanyolista. Han aparegut els mocadors blancs i s’ha començat a sentir càntics de “Rufete vete ya”. Abans els blanc-i-blaus, han tingut tres ocasions molt clares per avançar-se. La primera ha arribat de les botes de Darder amb una rematada des del balcó de l’àrea. Poc després, Vilhena hi ha tornat amb un xut ras que ha sortit fregant el pal. I passada la mitja hora de joc Puado, en una gran acció individual des de la banda dreta, s’ha plantat sol davant el porter i ha estat a punt de superar-lo. Aquesta falta d’efectivitat els hi ha passat factura i s’ha arribat al descans amb victòria momentània de l’Osasuna. Els jugadors han marxat als vestidors enmig d’una xiulada descomunal.

A la represa, Vicente Moreno no se l’ha volgut jugar més. Ha fet entrar a RDT en lloc d’un Wu Lei, que poca cosa ha fet en els 45 minuts inicials. Aquest canvi s’ha notat a la gespa, ja que els locals han estat més atrevits en atac i per moments han aconseguit tancar a l’Osasuna a la seva àrea. En el 58’ RDT l’ha tingut per empatar amb una rematada de primeres que ha aturat David García en últim moment. Poc després, els blanc-i-blaus hi ha tornat amb un xut de Javi Puado que ha marxat fregant el pal. Després d’aquestes dues arribades perillosíssimes ha arribat el gol de l’empat amb un xutàs de Melamed que ha entrat per tot l’escaire. Amb aquesta diana s’ha vist un altre partit. Ha arribat la intensitat que s’havia trobat a faltar fins aleshores, i l’espanyol s’ha bolcat a l’atac buscant el gol de la victòria. Tot i les nombroses ocasions que han tingut, no han aconseguit capgirar el marcador i s’ha arribat al final amb aquest empat a 1, que es pot donar per bo després d’un travesser en l’últim minut del temps afegit per part dels navarresos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)