Espanyol

Vicente Moreno: “No hem estat bé i no hem col·laborat perquè hi hagués un bon ambient”

Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa després d’empatar a un contra l’Osasuna. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Càstig a Raúl de Tomás?

“Som grans per posar càstigs. S’han de prendre decisions a l’hora de fer un onze i tens en compte moltes coses. Evidentment, pots pensar que ha estat equivocada prendre aquesta decisió amb la primera part que hem fet, però ho tornaria a fer perquè és el que pensàvem que aniria bé. No hi ha cap problema amb Raúl de Tomás i són decisions que s’han de prendre”.

Contrast entre el primer i el segon temps

“La primera part ha estat molt diferent de la segona. Hem estat molt nerviosos en l’inici del partit amb molta pèrdua, no sent nosaltres, no donant opcions de passades i afavorint molt el joc de l’Osasuna. Al descans hem parlat i els hi he dit que havíem d’estar tranquils i tenir la sensació que al final havíem fet bé les coses. No hem estat bé i no hem col·laborat que hi hagués un bon ambient. A la segona part, tot i jugar contra un gran equip hem estat superiors al rival”.

Per què els nervis inicials?

“Intentem crear un clima perquè estiguem de la forma més òptima per afrontar el partit, però som persones i és difícil estar dins el cap de cada un. Ens juguem molt en aquest tram final i aquests nervis apareixen en el jugador i no ajuden. Hem de fer com en la segona part, que hem estat més tranquils”.

Melamed i Melendo

“Avui han estat molt bé. Han tingut un paper molt important en el que ha passat en la segona part. S’ha de buscar aquesta regularitat perquè són jugadors molt bons i que tenen la voluntat de fer les coses bé”.

Relació amb la grada

“Lo ideal és que estigui tot molt més suau, però jo m’he de centrar en el que depèn de nosaltres. Al final la gent acaba reconeixent el que fem perquè són els primers interessants que tot funcioni”.

Tram final de temporada

“Hem de fer l’esforç fins al final. Portem molt treball darrere, moltes dificultats i hem de tancar aquest cercle per pensar ja en altres coses. Hi ha aspectes que hem de millorar, com guanyar partits fora de casa. És molt important acabar aquests últims tres partits amb una bona sensació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)