Espanyol

Vicente Moreno: “Acabar el curs amb aquestes sensacions és una pena”

El tècnic blanc-i-blau ha analitzat la derrota 2-1 al camp de l’Alavés

Després de perdre 2-1 al camp de l’Alavés, el tècnic de l’Espanyol Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa per expressar, un dia més en aquest final de temporada convuls, la seva decepció pel resultat. Aquestes han estat les seves declaracions:

El balanç del partit

“Crec que són moments. L’altre dia la primera part va ser una cosa i la segona una altra. Hi ha moments de tot. Avui era un partit difícil i tinc la sensació que en la primera part era menys difícil del que pensàvem i ens ha faltat generar més per treure un resultat millor. En la segona part no hem tingut temps per l’expulsió als primers segons. Ho havíem parlat al vestidor... Et dificulta molt el partit però tot i així hem estat vius dins del partit però no ha estat possible. Hem remat però no ha servit.”

El rendiment de l’equip

“Vam aconseguir els punts marcats relativament ràpid, després de fer moltes coses bé. Teníem el camí d’aconseguir bons reusltats per una classificació bona o acabar amb sensacions com les que tenim. No hem aprofitat molts partits i ens hem complicat la part final de temporada tenint aquesta mala sensació que et deixa el no guanyar. Ens queden dos partits per acabar amb la sensació d’acabar guanyant ni que sigui aquestes dues jornades.”

Les claus del partit

“L’estil de l’Alavés no ens va gaire bé, però en la primera part ho he generat tot, fins i tot les seves ocasions i el gol amb les nostres errades. Tenia la sensació que a prop de l’àrea ens faltava instint. Estàvem dins del partit i pensàvem que la segona part podria ser nostra, però amb deu no hem trobat la manera. Hem intentat que no poguessin penjar moltes pilotes a l’àrea i faltant vint minuts hem optat per posar dos a dalt però ens ha faltat molt en els últims metres.”

L’expulsió de Yangel Herrera

“Sempre defensaré el jugador. A dins del vestidor diem el que toca. Han estat vint segons que no ha donat ni temps de pensar i ha vist ràpid que s’havia equivocat però ja no hi havia remei. A vegades no saps si és important insistir en una cosa o no, en aquest cas les targetes, però ha anat així.”

L’Espanyol a domicili

“No es pot discutir que els números fora de casa no són bons. Hi ha hagut partits que hem merescut guanyar o com a mínim sumar, però no hem tingut sort. La suma de moltes coses ha fet que la temporada fora de casa no fos com esperàvem. Si haguéssim fet uns números millors estaríem en una posició molt bona. Acabar la temporada amb aquesta sensació estranya és una pena.”

La continuïtat de jugadors importants

“No depèn de mi. Hem col·laborat que aquests dubtes puguin créixer i aquests últims resultats alimenten tot això. Però també n’hem parlat quan anàvem molt bé. És el que tenim i hem d’estar per sobre de tot i rendir. Ens hauria agradat acabar millor, però seguim agafant-nos a la possibilitat d’acabar sumant els sis punts que queden.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)