Espanyol

La sensació del moment

Espanyol. Vini Souza, un dels nous fitxatges, ha irromput amb força en la pretemporada de l’equip blanc-i-blau i s’entreveu com un pilar important per a Diego Martínez a la medul·lar

No és la pretemporada l’escenari ideal per treure conclusions definitives, i menys quan només s’han disputat tres partits, però la realitat és que Vini Souza és una de les sensacions en l’inici del nou curs de l’Espanyol. El migcampista de 23 anys, cedit pel Manchester City, ha impactat en aquests primers compassos desbordant força, desplegament i presència a la medul·lar. “Em sento molt còmode. L’adaptació amb l’equip ha estat molt ràpida”, va manifestar ahir el jugador, que va atendre els mitjans després de l’entrenament de l’equip orientat per Diego Martínez, que li ha donat la titularitat en els tres amistosos. “M’esperava aquesta confiança perquè fa molt temps que treballo. Durant les vacances al Brasil vaig treballar molt, també després a Manchester, i ara ho estem fent tots aquí i esperem fer una temporada molt bonica”, va indicar Vini des de Marbella, on el conjunt blanc-i-blau continua la preparació i on demà al matí (11 h) disputarà un altre matx contra el Linense.

El jugador, doncs, se sent bé i sembla que ha encaixat com un guant. “M’he trobat un grup perfecte, no només al camp, també a fora. Els estic molt agraït a tots, sempre els ho dic, i em sento a casa”, va dir. “Estem parlant molt amb el tècnic, amb Keidi, amb Darder i estic aprenent moltíssim”, va afegir el brasiler de 23 anys, que ha passat els dos últims cursos a Bèlgica, al Lommel, a segona divisió, i al Malines, aquest darrer curs a primera. “Té una ràtio molt alta de recuperacions, tant directes com indirectes, en una lliga molt física com la belga, que té menys nivell que l’espanyola, però que exigeix molt i té un gran impacte físic”, va explicar Domingo Catoira, el director esportiu de l’entitat espanyolista, el dia de la seva presentació. “Ve a potenciar i a sumar al mig del camp, una zona en què volem ser forts”, va completar Catoira sobre un futbolista que, a més de ser un especialista defensiu com ha demostrat i ha ensenyat en tres dies amb l’Espanyol, també juga bé la pilota. “A Bèlgica hi ha molt més contacte, aquí hi ha un futbol molt més pausat. Crec que per a mi serà molt millor”, va manifestar el migcampista, que és, ara mateix, la sensació del moment a l’Espanyol.

LES FRASES

Té una ràtio molt alta de recuperacions, tant directes com indirectes, en una lliga molt física com la belga
Domingo Catoira
DIRECTOR ESPORTIU DE L’ESPANYOL
A Bèlgica hi ha molt més contacte, aquí hi ha un futbol molt més pausat. Crec que per a mi serà molt millor
Vini Souza
FUTBOLISTA DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)