Espanyol

Darder: “Tots estem receptius amb el nou tècnic i aquest és un gran pas”

El migcampista de l’Espanyol, Sergi Darder, ha atès als mitjans de comunicació desplaçats a la concentració que l’equip està realitzant a Marbella. El d’Artà ha comentat diversos temes relacionats amb la plantilla i la figura de Diego Martínez, el nou tècnic de l’equip, i també en aspectes personals, com el punt en el qual es troba la seva renovació:

Ampliació de contracte

“Ja veurem com acaba tot, segueix aturada i són coses que amb el club ja s’ha parlat i està tot igual. Ho porten els meus agents i el club i jo em dedico a jugar i entrenar al màxim. No hi ha novetats, he parlat suficient del tema i en un futur veurem què passa. Són coses de club, jugador, entrenador... Jo he expressat el desig, estic preparat i cada part decidirà” ha comentat Darder, que per tancar el tema afegeia: “Estic molt content i motivat. Tinc ganes i es hora de demostrar-ho més enllà de dir-ho”.

Il·lusió grupal

“La il·lusió es mesura molt de portes en fora. El vestidor sempre ha tingut una bona il·lusió en totes les arrencades de curs, fins i tot l’any del descens. Això no significa que després arribi tot a bon port. És cert que l’any de Rubi va encaixar tot des del primer dia. El més important és que cada jugador sàpiga què fer i n’estigui convençut, un aspecte que no sempre passa, o perquè es ve d’un altre equip i projecte, o perquè s’ha estat amb entrenadors diferents. Aquest any tothom està receptiu amb el que se’ns diu i és un pas important.

Necessitat de fitxatges

“El normal seria dir-te que estem contents amb el que tenim però la realitat és que som conscients que ens falten jugadors per arribar. Tot i així l’equip, amb els que estem, som competitiu i plantaríem cara a qualsevol rival. El club està treballant en fitxatges, necessitem gent que vingui a ajudar i tothom sap que els clubs estan condicionats”.

Raúl de Tomás

“És un jugador més i està tranquil. Segueix el seu procés de preparació en el punt òptim i estem contents que estigui aquí. És un més i esperem que ens doni més alegries a nosaltres i l’afició”, ha dit Darder, que també ha tingut paraules cap al jove Simo, una de les sensacions de la pretemporada blanc-i-blava: “És un jugador que ja venia a entrenar el curs passat i sabem del seu potencial. Cal tenir els peus a terra, té 17 anys i té molt marge de millora. Això no és una critica, és una lloança ja que creiem que pot créixer. Si acaba jugant molts partits és perquè ho haurà merescut però hem de tenir pausa tot i que el nivell mostrat és espectacular”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)