Espanyol

Pol Lozano: “Vull sumar tot el què pugui per a l’equip”

Pol Lozano és un dels reforços de l’Espanyol aquesta temporada. El migcampista torna de cessió després d’un molt curs al Girona, amb el qual va assolir l’ascens, i està intentant ara guanyar-se la confiança de Diego Martínez. Avui ha parlat als mitjans oficials del club blanc-i-blau.

Última derrota

“És evident que no ens podem permetre perdre cap partit jugant amb aquesta samarreta. Hem fet coses bé, coses malament i d’això es tracten aquests partits; les coses que hem fet bé seguir fent-les i les que hem fet malament, revertir-les. Estem en la línia del mister, confiem en tot el seu equip”.

Partit contra Linense

“Ens ha faltat una mica de frescor. No hi ha excuses. Ells també jugaven al mateix camp, tenien la mateixa calor. A partir d’aquí seguir treballant”.

Sensacions personals

“Estic recuperant-me d’aquestes molèsties al turmell, però bé, agafant minuts, sensacions que és el més important a aquestes alçades i treballant per sumar a l’equip. Aquests partits serveixen per trobar sensacions. Per sumar minuts, per fer accions que et donin confiança i el què haig de fer és sumar aquests minuts per agafar confiança i sumar tot el què pugui per l’equip”.

Planter

“ Hi ha jugadors que si estan aquí és perquè s’ho mereixen i tenen la qualitat per fer-ho. Si segueixen així serà habitual veure’ls amb nosaltres. És gratificant pels que portem molts anys que pugin jugadors joves del filial, tinguin un bon rendiment i aprenguin de nosaltres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)