Espanyol

El davanter sí que rutlla

Espanyol. En contraposició amb la porteria, en què els nouvinguts Lecomte i Álvaro acumulen pífies, a dalt, Joselu, amb el difícil repte d’ocupar el buit deixat per RDT, està sent determinant

Mentre encara ningú s’explica què està passant a la porteria de l’Espanyol, en què els fitxatges Álvaro Fernández i Benjamin Lecomte estan acumulant errades gruixudes que estan costant gols, a l’altra punta del camp sí que hi ha un nou fitxatge que s’està mostrant resolutiu, Joselu Mato. I és que el davanter de l’Espanyol, que diumenge va tornar a estirar l’equip orientat per Diego Martínez a Cadis (2-2) amb un doblet, ha començat amb bon peu a l’entitat blanc-i-blava. “Han estat dos gols bonics”, va assegurar el davanter. “Al final, però, el meu objectiu és ajudar que l’equip guanyi i no ha pogut ser”, va afegir resignat. “Aquí sumem tots i fallem tots. Res més”, va afirmar sobre les esmentades pífies que estan llastrant el conjunt.

Realment, doncs, sort en tenen, d’ell, els blanc-i-blaus. L’ariet acumula sis dianes en vuit jornades de lliga, en fa una cada 120 minuts –ha aconseguit el 55% dels gols que ha marcat l’equip– i quatre d’aquests gols han contribuït a sumar tres empats que han donat tres punts. Són, doncs, números molt importants, que el situen com un dels màxims golejadors del campionat. De fet, només Robert Lewandowski (9 gols) ha anotat més que Joselu, que és el segon màxim artiller de la primera divisió, empatat amb Borja Iglesias. El 9 de 32 anys va a bon ritme per acostar-se als números que va signar amb el Deportivo Alavés en les tres campanyes que hi va jugar, les tres últimes, els seus millors números com a professional. En la lliga 2019/20 va fer 11 gols; en la següent també 11, i en la passada es va superar, amb 14.

LA DADA

6
gols
acumula Joselu en la lliga. Només Lewandowski (9) n’ha fet més.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)