Espanyol

Comunió periquita

Espanyol. Els aficionats van gaudir d’un entrenament de portes obertes de l’equip de Diego Martínez

Els aficionats de l’Espanyol van viure ahir un dia per recordar. El club blanc-i-blau va organitzar un entrenament de portes obertes a la ciutat esportiva Dani Jarque, i van ser centenars les persones que van decidir anar-hi per donar suport a l’equip.

La gent tenia ganes de passar-ho bé i poder veure de prop els seus ídols, a qui van ovacionar. El futbolista més aclamat va ser Joselu, el màxim golejador de l’equip. Eren moltes les pancartes que demanaven la samarreta del davanter, que s’ha posat l’afició a la butxaca en el seu primer any a Cornellà-el Prat.

Un cop acabat l’entrenament, els jugadors van regalar pilotes i samarretes als aficionats i també van aturar-se a firmar autògrafs i fer-se fotografies. L’entrenador, Diego Martínez, reclamava fa uns dies connexió amb la graderia per poder guanyar partits, i ahir va ser un dia de comunió blanc-i-blava. Tot plegat, just abans d’afrontar els dos últims partits abans de l’aturada pel mundial. Seran contra l’Atlético de Madrid (diumenge, 14 h) i el Vila-real (dimecres 9, 20 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)