Espanyol

Vini Souza: “Estem treballant molt dur perquè els resultats canviïn”

L’Espanyol s’ha exercitat aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per preparar el partit que els blanc-i-blaus jugaran aquest diumenge (14h) contra l’Atlético al Metropolitano. Vini De Souza, després de l’entrenament, ha atès als mitjans del club. Aquestes han estat les seves declaracions.

L’adaptació al club

“Tot el grup em dona molt suport i els hi estic molt agraïts per això. Juntament amb l’afició i la ciutat, que és molt bonica. Estic molt ben adaptat”.

Els resultats canviaran?

“Sí, clar. Estem treballant molt fort i estem molt a prop de canviar aquesta dinàmica. Som un equip que sempre volem guanyar i, per això, estem treballant molt dur perquè els resultats canviïn i siguin positius”.

El suport de l’afició

“L’afició sempre està amb nosaltres. Els estem molt agraïts i esperem que continuïn donant-nos suport perquè juguem per ells”.

Partit contra l’Atlético

“Serà un partit molt difícil, però intentarem fer el nostre partit per treure un resultat positiu. Anem amb molta confiança i moltes ganes per aconseguir els tres punts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)