Espanyol

Diego Martínez: “Volem canalitzar la ràbia per passar l’eliminatòria”

Després d’una nova derrota en la lliga, l’Espanyol afronta la copa amb il·lusió. Així ho ha explicat Diego Martínez en la roda de premsa prèvia al duel contra el Rincón. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Estat d’ànim de l’equip

“Estem molt il·lusionats. Venim del dolor i la ràbia de dimecres. L’equip ho ha donat tot i hem tingut bon rendiment, però no és suficient. Tenim un dèficit de punts que volem revertir. Hem merescut més, però és la realitat i hem d’acceptar-la. Malgrat les circumstàncies adverses, l’equip continua creient i s’esforça com el primer dia. És una lliçó de vida”.

“Volem canalitzar aquesta ràbia continguda per fer un bon partit, guanyar i passar l’eliminatòria. Tenim il·lusió i convicció. Quan un veu entrenar, conviure i millorar aquest equip, encara et reforça més la confiança cap a ells. Tenim una nova oportunitat per millorar i créixer”.

Rotacions i porter titular demà

“No tinc un porter per a cada competició ni crec en les rotacions. Cada partit posem els onze que creiem més adequats per jugar i per guanyar. A vegades seran més o menys habituals. La copa és important per aquest club i hem de generar il·lusió i motivació. La plantilla ho afronta i ho assumeix. Per a guanyar, cal respectar el rival. Són partits difícils i que es poden complicar encara més a mesura que passen els minuts. Creiem en nosaltres i volem fer un bon partit. És una competició bonica i volem passar”.

Excés de confiança per l’entitat del rival

“Per passar s’ha de patir. Malgrat la diferència de categories no són partits fàcils. El respecte al rival és el més important, també la concentració. És el torneig del KO i a un partit encara més. Sempre hi ha sorpreses. Això ho fa més atractiu. Respectar el rival és el primer pas per merèixer passar”.

Moment clau per al club

“Estem tranquils. Creiem en el que fem. Entenc que vivim en una societat de la immediatesa i que la polèmica i el debat formen part del món del futbol. Sabíem que seria un camí dur, vam avisar. Ens hem pogut anticipar a aquests moments difícils. L’actitud i la feina és bona, però cal traduir-ho en resultats. Arribaran, segur”.

Què cal millorar?

“Hem de guanyar. A més, hi ha moments de desconcentració i errors individuals que cal evitar. L’equip ha crescut tàcticament i el rendiment ha estat òptim en els darrers partits. És un joc. Si encertes tots som més feliços, si no toca patir. Hem de continuar”.

Camí fins el derbi

“El partit de demà és el més important. És un torneig il·lusionant. Potser ells tornen més rodats per haver competit més que nosaltres, depèn com ho enfoquis. Intentarem recuperar-nos mentalment i físicament, analitzar i millorar tot el que puguem i preparar-nos. Queda molt lluny el derbi”.

Mercat d’hivern

“Quan arribi el moment, després d’una anàlisi profunda, veurem què podem fer per millorar i créixer. Hi ha coses pendents del mercat anterior, unes necessitats que cal cobrir. Ara el que ens ocupa és el partit de demà. Ja tindrem temps per reflexionar altres aspectes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)