Espanyol

L’Espanyol considera “un greuge i una injustícia” que Lewandowski pugui jugar

Després que el Barça informés aquest migdia que Robert Lewandowski podrà jugar el derbi de demà, l’Espanyol ha emès un comunicat en què assegura que “és insòlit que a 24 hores del partit i després de descartar-lo diferents organismes competents (Competició, Apel·lació i TAD) s’hagi concedit una mesura cautelar a una sanció imposada prèviament a Robert Lewandowski”. A més, el club es queixa que ningú els ha comunicat la decisió, tal com estableix la normativa, i que han hagut de sol·licitar la resolució.

“No es donen els requisits per justificar la mesura cautelar. Concretament, l’aparença de bon dret és especialment poc defensable havent-hi dues sancions de diferent tipus, tres resolucions administratives desfavorables i una acta arbitral amb presumpció de veracitat que avalen la sanció. Així mateix, es parla de danys irreparables al FC Barcelona sense entrar a valorar els danys irreparables als seus rivals i a la competició sense donar possibilitat de cap recurs”, continua el comunicat.

L’Espanyol creu que aquesta decisió a última hora condiciona la jornada i, sobretot, la preparació de l’equip per aquest partit. “Suposa un greuge i una injustícia tenint en compte els precedents amb altres clubs. Cal recordar que, al llarg d’aquesta temporada, l’Espanyol s’ha trobat amb situacions similars en què s’han presentat recursos per expulsions dels seus jugadors i en cap cas han donat lloc que el comitè corresponent es reunís entre setmana per estudiar-les al·legacions presentades pel club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)