Espanyol

L’Espanyol ha decidit no tenir representació institucional en el derbi de demà

L’Espanyol ha fet aquesta tarda un segon comunicat en relació amb la cautelar a Robert Lewandowski, que el permet jugar el derbi de demà al Camp Nou. En el primer comunicat el club blanc-i-blau considerava un “greuge i una injustícia” la decisió del Tribunal Central Contenciós de Madrid a 24 hores del partit. En aquest segon, l’entitat va més enllà i assegura que “el Club ha decidit no tenir representació institucional del RCD Espanyol en el partit de lliga a disputar demà a l’Spotify Camp Nou”.

“Entenem que més enllà de la resolució i del cas concret, s’estableix un precedent absolutament nociu per a LaLiga en conjunt i per a tots els clubs que en formem part. En aquest sentit, s’estan valorant per part dels serveis jurídics del Club tots els aspectes legals al nostre abast per a defensar els interessos de l’entitat i dels seus aficionats. Des de la responsabilitat, fem una crida als organitzadors de la competició i a la resta de clubs participants perquè analitzin les implicacions que aquest precedent estableix per a tots”, continua el comunicat.

El Barça ha comunicat a l’Espanyol que “els aficionats que, de manera individual, hagin adquirit una entrada i portin roba i símbols identificatius de l’Espanyol no podran accedir al Camp Nou”. En aquest sentit, el comunicat finalitza amb unes paraules de suport cap a tots aquests aficionats: “Farem costat a l’equip des de la distància, conscients que més que mai demà lluitem junts com un sol Equip per alguna cosa més que 3 punts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)