Espanyol

Joselu: “Hem d’estar tranquils, encara queda molta lliga”

El davanter periquito Joselu ha sigut l’encarregat d’atendre als mitjans de comunicació, després de l’entrenament que l’Espanyol ha fet aquest matí per preparar el duel contra el Getafe de diumenge. Aquestes han estat les seves declaracions:

Gols insuficients
“Cal pensar amb una mica de tranquil·litat. Queden 3 partits encara de la primera volta i tota la segona. Personalment, estic content perquè són gols que han ajudat l’equip a sumar i perquè el que volem és guanyar. El vestidor està tranquil perquè estem a prop de 7 o 8 equips, no a la situació que volíem, però encara queda molt. Hem fet un canvi bastant gran des dels primers partits fins ara. L’equip ha millorat en molts aspectes. Des que hem tornat de l’aturada, hem fet partits bons i cal quedar-se amb les coses positives. Hem treballat bé i hem fet partits força seriosos. Cal seguir, estem en un moment bo i bonic per afrontar el partit de diumenge”.
Malestar de l’afició
“Això a nosaltres ens reforça. Tenim una gran plantilla, amb bons jugadors, que fem coses al camp que estan al nivell de molt pocs equips. L’altre dia ens vam posar per darrere i vam remuntar i això a primera és molt difícil, tot i que entenc que el que més importa és la victoria. L’equip està fort, amb mentalitat guanyadora i amb ganes de sortir d’allà. El següent partit és una altra oportunitat d’aconseguir els 3 punts, tot i que sigui complicat”.
Patiment
“Encara penso que l’equip al final no patirà. Queden molts partits fins a final de temporada. Entenc el sentiment periquito i que la situació és la que tenim, però queda molt per endavant i confio plenament amb els meus companys. Estic convençut que això és un sot, per on ja han passat altres equips, però tenim les eines per sortir d’aquí”.
Confiança vestidor
“La confiança al vestidor es basa en què hem canviat molt des d’inicis de temporada. L’equip defensa molt millor, comet menys errors,i no podem oblidar que això és alta competició i tots els equips tenen bons jugadors i hi ha circumstàncies que depenen del partit i et van a favor o en contra. Al Camp Nou tothom ens donava per morts i vam treure un punt. El vestidor està fort perquè veu que hi ha millores i que plasma el joc al camp. Falta una mica de sort per aconseguir mes punts”.
Victòria necessària
“No ens hem d’obsessionar perquè tots saben quin tipus de camp és. Jo he jugat allà molts partits i és complicat. Nosaltres anirem a guanyar perquè volem els tres punts per sortir d’allà sota, però no és el moment de parlar de finals ni de partits vitals. Una victòria seria molt important per a la dinàmica en què estem, però l’equip no deixarà de treballar”.
Estil Getafe
“Ja no juguen tan directe perquè han perdut alguns jugadors i ara intenten jugar més, tot i que és veritat que tenen una línia defensiva més contundent. El mig del camp intenta associar-se més també i crec que no és el mateix Getafe que hem vist en els darrers anys. S’han reforçat amb jugadors que no tenen a veure amb un estil batallador i contundent, però nosaltres analitzarem l’equip i entrenarem de la millor manera”.
Brian Oliván
“Brian està fent una grandíssima temporada. Està demostrant el seu nivell, tant la seva qualitat com el seu compromís. Això de les targetes no podem fer-ne res i ens haurem d’adaptar el millor possible per suplir la seva absència i reforçar el lateral esquerre”.
Baixes
“Ningú desitja baixes a ningú i entre això i les sancions, tindrem algunes baixes, però hem de conviure amb això”.
Repercussió gol al Barça
“He rebut missatges de tot, però que es puguin explicar aquí, pocs. Era un dia molt bonic pels periquitos perquè feia temps que no aconseguíem puntuar allà i crec que vam fer un partit molt seriós, però és passat”.
Athletic a la copa
“El nostre primer objectiu és el Getafe. Estem pensat en això, però clarament que uns vuitens de copa i en un camp com San Mamés és molt bonic. El primer partit guanyat aquesta temporada va ser en aquell camp i haurem de fotre-li canya a Braithwaite perquè torni a repetir l’actuació”.
Reforços
“Això és part del club. Si venen jugadors els hi donarem la benvinguda i ajudarem a que s’adaptin el més aviat possible a la nostra dinàmica i si no venen, ho haurem de treure nosaltres. Tenim jugadors capacitats plenament per revertir la situació. Si vinguessin jugadors, ajudaria a la plantilla a dosificar per poder tenir varietat”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)