Espanyol

Oportunitat perduda

Espanyol. Els blanc-i-blaus cauen derrotats contra l’Almeria, un rival directe per la permanència, i posen fi a la ratxa d’imbatibilitat d’aquest 2023

Almeria 3 Espanyol 1

ALMERIA:Fernando, Melero (Eguaras, 82’), Robertone (Samu Costa, 87’), De la Hoz, Embarba (Touré, 72’), Baptistão (Arnau Puigmal, 82’), Akieme, L. Suárez (Portillo, 72’), Álex Pozo, R. Ely, Babic.ESPANYOL:Á. Fernández, Óscar Gil (Rubén Sánchez, 46’), Cabrera, Montes, B. Oliván, Darder, Vini Souza (Dani Gómez, 81’), Aleix Vidal (Edu Expósito, 46’), Puado (Lazo, 81’), Braithwaite (Melamed, 69’), Joselu.GOLS:1-0 (21’) Luis Suárez. 2-0 (61’) Leo Baptistão. 3-0 (77’) Portillo. 3-1 (93’) Joselu.ÀRBITRE:Iglesias Villanueva.T.G.:A Robertone, Óscar Gil, Vini Souza, Puado, Portillo, Eguaras.PÚBLIC:11.629 espectadors al Power Horse Stadium.

L’Espanyol va posar fi ahir a la seva ratxa d’imbatibilitat en la lliga d’aquest 2023. Després d’un inici d’any immillorable, amb els empats contra el Barça i el Girona, i les victòries davant el Getafe i el Betis, ahir els blanc-i-blaus van caure derrotats contra l’Almeria, un rival directe en la lluita per la permanència. Així doncs, van perdre l’oportunitat de posar terra pel mig i allunyar-se encara més de la part calenta de la taula. Els periquitos, que no perdien a domicili des del 20 d’octubre, aleshores contra l’Osasuna (1-0), tanquen la primera volta amb 20 punts i catorzens en la classificació,en espera del que facin els seus perseguidors en el que resta de jornada.

Diego Martínez va apostar per sortir amb el mateix onze que va guanyar el Betis la setmana passada. Ahir, però, no va donar els seus fruits. A l’Espanyol li va faltar tenir més precisió en els metres finals i controlar més el partit des del centre del camp. Al davant es van trobar un equip amb les idees molt clares i amb una gran efectivitat de cara a porta. Les que van tenir, les van saber aprofitar a la perfecció.

Els periquitos van sortir al terreny de joc amb una bona posada en escena, agafant la iniciativa amb un joc directe i portant el partit on volien. Però això es va esvair ràpidament. L’Almeria va aconseguir el domini, i a la tercera que va tenir va obrir la llauna amb un gol de Luis Suárez (21’). Després de la represa, Baptistão (61’) i Portillo (77’) van sentenciar. Joselu, en el temps afegit, va maquillar el resultat per situar el 3 a 1 definitiu.

ELS VESTIDORS

Ha estat el nostre pitjor partit dels 19 que hem jugat en la lliga. Ara hem de millorar, créixer i pensar ja en el següent partit
No hem estat bé individualment ni col·lectivament. Hem estat imprecisos i molt desajustats
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)