Espanyol

Braithwaite: “L’equip juga molt millor ara que abans”

Martin Braithwaite va ser l’autor del gol de l’empat en l’últim partit al RCDE Stadium contra l’Osasuna i el danès ja suma cinc gols aquesta temporada, sent el segon màxim golejador de l’equip per darrere de Joselu, que ara està lesionat. Braithwaite ha analitzat aquest migdia en roda de premsa la situació de l’equip i la seva individual, amb la responsabilitat de cobrir la baixa de l’home gol de l’equip.

El rendiment individual

“Estic content d’estar a aquí i han estat sis mesos bons per mi i també ho està sent ara per l’equip. Crec que estem jugant molt i molt bé i estem jugant molt millor ara que abans, i això em fa tenir confiança en l’equip.”

Els gols

“Em trobo bé. Ara porto quinze partits amb l’Espanyol i els cinc gols crec que estan bé, però sobretot el més important és l’equip. Jo per descomptat vull marcar gols, però el més important és que facin guanyar a l’equip. Si puc marcar gols bé, perquè és la meva feina, però el que importa és guanyar.”

Aspirar a més

“Veig un grup de jugadors amb molt potencial, però hem de pensar en cada partit. Ara el més important és el de dilluns contra la Real Sociedad.”

La baixa de Joselu

“He de seguir jugant com sempre i l’equip ha de fer les mateixes coses. És un cop important per nosaltres perquè és un jugador molt important, però tenim molts jugadors molt bons. Venim d’empatar contra l’Osasuna però ens vam merèixer guanyar i hem de continuar. Hi ha lesions que venen però jo confio en aquest equip.”

Lluita per la permanència

“Jo no sóc una persona que tingui por. Això és futbol. Ara no hem de pensar, hem de jugar i hem de treballar. Estem treballant molt dur i el més important és pensar en el següent partit. No hem de pensar en els propers cinc i en si la resta de rivals perden. Hem de guanyar cada partit i hem de tenir aquesta mentalitat sempre.”

Còmode al centre

“Sóc davanter, així que és la meva posició. Els últims partits ja he jugat així i he marcat dos gols. És clar que és la meva millor posició, però jo treballaré per l’equip allà on em digui l’entrenador que he de jugar. És més important l’equip que jo.”

Objectiu numèric

“Superar els 11 gols que és el meu sostre és un objectiu per mi, però el més important és l’equip. Jo vull que l’equip guanyi i si puc millorar aquesta xifra millor.”

El pas del mundial

“De moment personalment no ho he notat, però durant la temporada veurem perquè serà una mica més llarga. De moment, però, físicament no ho he notat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)