Espanyol

Diego Martínez: “Una final? No carreguem de pedres la motxilla”

Diego Martínez ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip disputarà demà a les 14h contra el cuer de la taula, l’Elx. El tècnic gallec ha intentat alliberar de pressió als seus jugadors i ha explicat com afronten un duel, de nou carregat amb baixes –Joselu està descartat:

Baixes

“Joselu està descartat i amb Montes haurem d’esperar. Hi ha jugadors tocats com Braithwaite amb molèsties al genoll. S’ha de posar en valor l’esforç que està fent i voler ajudar a l’equip. Està aguantant dolor durant la setmana”, ha dit Diego Martínez, que també tindrà les baixes confirmades de Pedrosa, Keidi Bare, Gori i dels centrals Calero, Cabrera i probablement Montes: “Tres centrals dels quatre han quedat fora però en funció de com juga el rival i el pla de partit haurem d’escollir alternatives. El rendiment ve donat de l’estat físic i anímic però tots estan per ser titulars”.

Encara més adversitats

“Més enllà de les dificultats, està sent un any complicat ja que ens està costant agafar velocitat de creuer. Estic orgullós de com afrontem les adversitats. Fem el que ens toca fer o ho intentem. Que passa alguna cosa que ens desequilibra? Doncs fem una altra cosa per tornar a aixecar-nos. Venem molt car cada punt i competim en bon nivell en la majoria d’ocasions. Quan ho fem som un equip molt emprenyador pel rival”

L’hora dels nous fitxatges

“Simo, Gragera, Brian, Oscar Gil, Vini… tots poden jugar de centrals. Darder i els davanters potser no. En el cas de Denis, com a adaptació, no es pot fer més. Porta dotze sessions i ha jugat 30 i 45 minuts. I la resta igual, és molt complicat això. Per això reforça el que porto temps diguen que és la importància dels moments. L’equip és un tren en marxa i afegir els nous té un procés i ho fa tot més complex.

L’Elx

“Ha guanyat 3-1 al Vila-real al seu camp i està mostrant un bon nivell de competitivitat. Ens deixarem els dos l’ànima al camp, això és primera divisió i això és molt complicat. Analitzant els noms del rival Boyé, Nteka, etc. amb un nivell important a la part ofensiva i serà difícil segur. Estem preparats per mostrar una bona versió i per patir en alguna fase. Ho estem veient, qui millor o més ben preparat estar per patir és qui se’n surt més”

Una final?

“La nostra mentalitat és no mirar més enllà del següent partit. Tot el que han estat expectatives positives i negatives va malament pel rendiment. Aquest equip pot puntuar contra qualsevol. No és una final. No és definitiu el que passi, important sí. Som conscients que el partit té connotacions que el fan més complicat però una final és una altra cosa. Passi el que passi haurem d’afrontar la següent jornada i les disset que falten igual”, ha explicat Diego Martínez, que insistia: “No carreguem de pedres la motxilla que portem que afecten al rendiment del grup”.

Càrrec en discussió

“En tots aquests anys he après a estar focalitzat en la meva feina. Fins que marxi treballaré per fer créixer el projecte i la plantilla. Si estic parlant aquí després de 22 anys és perquè ho porto a la pràctica. Sempre penso en guanyar el següent partit i quan no arriben els resultats se’ns qüestionen, som entrenadors d’elit i vivim amb això”

Cas Negreira

“És un tema que és necessari que s’aclareixi pel bé del futbol i de la competició. Sona lleig però és important que les autoritats ho investiguin i en el cas d’haver irregularitats sancionin com correspongui pel bé del a competició, que és el que volem tots”, ha sentenciat en referència al cas que ha implicat al Barça amb pagaments a una empresa vinculada a l’exvicepresident del CTA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)