Espanyol

Ancelotti: “L’Espanyol està lluitant per un objectiu i estarà molt motivat”

L’entrenador del Real Madrid, Carlo Ancelotti, ha comparegut avui en roda de premsa en la prèvia del duel de demà (14h) contra l’Espanyol. Un partit en que els madrilenys estan obligats a sumar els tres punts si no volen despenjar-se encara més de la lluita per la lliga. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

El moment de l’equip

“Estem preparats per demà i pel partit del Liverpool i del Barça. És un moment important perquè volem arribar al Camp Nou amb bones sensacions, guanyant demà a l’Espanyol i passant als quarts de final de la Champions. Per recuperar-nos necessitem guanyar demà, el dimecres i el diumenge. Encara tenim opcions en la lliga, la Champions i la copa”.

L’Espanyol

“És un equip que està lluitant per un objectiu i estarà molt motivat. Estaran sòlids i organitzats en defensa, amb les línies juntes. Té davanters molt bons i Joselu per dalt és molt perillós. Serà un partit molt complicat”.

La baixa de Benzema

“Té un cop en el turmell i ha entrenat individualment. Demà no estarà, però sí el dimecres. És inevitable que les seves absències no ens afectin perquè és molt important per nosaltres. Serà molt important en la segona part de la temporada. Ell està molt bé anímicament, motivat i amb confiança”.

Rodrygo, l’escollit per substituir Benzema

“Demà jugarà Rodrygo de davanter centre. Álvaro no té experiència, però està preparat i té qualitat per jugar des del primer minut. Rodrygo ha de jugar a on l’equip el necessiti. A vegades millor per la banda i altres entre línies. Pot jugar en moltes posicions i ho hem d’aprofitar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)