Espanyol

Diego Martínez: “Estic convençut que podem revertir la situació”

Diego Martínez ha valorat la derrota del seu equip contra el Girona a Montilivi. El tècnic admet que l’estat de confiança del grup és baix però es mostra confiat de treure endavant la situació a còpia de treball.

El moment crític

“No havíem encadenat quatre derrotes consecutives. El partit estava on el volíem al descans, incòmode per tots i ens hem reenganxat després del golàs d’Arnau. A partir del 83 tot ha anat malament”, comentava el tècnic de l’Espanyol, Diego Martínez.

Actuació arbitral

“Sabeu que no m’agrada parlar amb els àrbitres. El que està clar és que la interpretació del col·legiat no han caigut pel nostre bàndol”, ha dit.

Què s’ha de fer ara?

“És complicat parlar després de la derrota però hem de guanyar en consistència defensiva, hem fet una bona labor avui però quan semblava que era el nostre moment del partit lamentablement ha arribat la jugada del 83 i tot això del que parlo no s’ha donat com ens agradaria”

A nivell personal

“Confiem en el que fem. Estem vius fins al final, la qüestió és insistir i aixecar-se. Ho sentim per la gent que ha vingut fins aquí. Estic convençut que ho revertirem”, ha explicat el gallec, que afegia: “Soc el primer en les derrotes i l’últim en les victòries. Estic convençut de convèncer els jugadors. No depèn de mi cap decisió només d’aixecar l’ànim del vestidor.

Falta d’arguments futbolístics

“Després de quatre derrotes tinc les de perdre en els arguments. Crec que hem fet un partit ordenat. Anímicament estem baixos i hem volgut fer un partit pràctic. No estem bé després de quatre derrotes però som els jugadors i els tècnics qui traurà això endavant. És el moment d’aixecar-se”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)