Espanyol

Adrià Pedrosa torna a una convocatòria un any després

Luis García ha donat a conèixer aquesta tarda la llista de convocats per al decisiu duel de demà (18:30 h) contra el Betis al Benito Villamarín. Entre les novetats destaca la del lateral esquerre Adrià Pedrosa, que fa més d’un any que no entra en una convocatòria ni té minuts. L’últim partit el va disputar el 21 d’abril del 2022. Va ser un Espanyol–Rayo Vallecano que va acabar amb triomf visitant (0-1). Els problemes físics, lligats amb una situació contractual conflictiva (acaba contracte amb l’Espanyol al juny i encara no ha renovat), li han impedit participar fins ara amb l’equip. Les baixes per lesió (Brian Oliván) i per sanció (Óscar Gil, Aleix Vidal i Calero) i la seva reincorporació als entrenaments amb el grup han fet que Luis García el cités per a aquest duel.

Una altra novetat de la llista és la convocatòria del lateral esquerre del filial Joan Puig. Simo, després de sis jornades sense pujar al primer equip, també ha estat citat. I Sergi Gómez torna després de complir sanció contra l’Athletic.

Aquests són els 23 convocats per Luis García: Joan Garcia, Adrià Pedrosa, Cabrera, Denis Suárez, Puado, Keidi Baré, Joselu, Darder, Vini Souza, Pacheco, Gragera, Lazo, Braithwaite, Pierre-Gabriel, Dani Gómez, Edu Expósito, Nico Melamed, César Montes, Sergi Gómez, Álvaro Fernández, Rubén Sanchez, Simo i Joan Puig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.