Espanyol

Comença el compte enrere

Espanyol. Els blanc-i-blaus visiten el Betis amb la novetat de Pedrosa, en la primera de les deu finals que els queden per mirar d’assolir l’objectiu

L’Espanyol ja no depèn de si mateix. Enfonsat en la 19a posició, a dos punts de la permanència, és de vital importància que comenci a esgarrapar punts, i esperar que els seus rivals directes a la part baixa de la taula no puntuïn. Aquesta tarda (18.30 h) al Benito Villamarín, els periquitos tenen el primer dels últims deu assalts que els queden per assolir l’objectiu. El primer duel de l’era Luis García contra l’Athletic va deixar un mal gust de boca, pel resultat i pel que es va veure sobre el terreny de joc. Avui, en la segona prova de foc, no es pot fallar. “Hem de demostrar des del primer minut tot el que ens hi juguem. Hem de ser determinants i tenir les idees clares. Cal anar a guanyar el partit en cada acció. Hem de ser nosaltres i competir al màxim. Ens juguem moltíssim”, va dir ahir el tècnic blanc-i-blau en la prèvia d’aquest duel.

Per a aquest transcendental partit, Luis García no ho tindrà gens fàcil a l’hora de planificar un onze competitiu. Les baixes d’Óscar Gil, Calero i Aleix Vidal, per sanció, i Brian Oliván, per lesió, deixa molt tocats els laterals. “No s’ha de plorar ni posar excuses. Tinc un vestidor compromès i amb ganes d’ajudar. Hi ha jugadors que potser han de jugar en una posició que no és habitual, però són responsables de la situació en la qual estem i tenen ganes de revertir-la”, va explicar el tècnic asturià, que va incloure Adrià Pedrosa en la convocatòria després d’un any lesionat. Al davant, es trobaran un Betis que ve d’encadenar dues derrotes consecutives i que també arriba al partit amb nombroses baixes.

LA PRÈVIA

Hi ha jugadors que potser han de jugar en una posició que no és habitual, però són responsables de la situació i tenen ganes de revertir-la
Hem de ser determinants i tenir les idees clares. Cal anar a guanyar el partit en cada acció
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)